100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Bezorging
Waar levert Superfoodguru?
Superfoodguru juice pakketten worden momenteel verzonden in Nederland.
Vertel mij meer over verzending binnen Nederland
Voor Nederland:
  • Op werkdagen vandaag voor 10:00 u besteld, vanavond bezorgd*
  • Gekoelde bezorging op ma, woe en vrijdag tussen 17:30 u en 22:00 u
  • Bezorgkosten: €6,95
  • Bezorging op kantoor? Dat is mogelijk, mail ons: info@superfoodguru.shop
  • Bestel je in het weekend? Dan wordt je order op maandag verwerkt, maandagavond in huis.
  • Nu bestellen, volgende week leveren is ook mogelijk
  • Klantenservice dagelijks tot 21h bereikbaar (in het weekend 18h)
  • Je kunt ons ook whatsappen, (facebook) live chatten of mailen
*Wij zijn afhankelijk van onze vervoerder. Het kan in enkele gevallen voorkomen dat de levering niet lukt, dan wordt het de volgende werkdag bezorgd. Via onze email met track and trace kun je jouw pakket volgen.
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Zo werkt het: jij bestelt, wij verwerken, dan verzenden we. Bestellen duurt een paar seconden. Na de verwerking van je bestelling nemen de DHL koeriers het van ons over. Je ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra jouw pakket wordt verzonden. Het is onderweg! We houden je op de hoogte tot je pakket bezorgd is.
Wat zijn de bezorgdagen?
Bezorgdagen. Superfoodguru’s koudgeperste juices worden bezorgd op ma | woe | vrijdag tussen 18:00 u en 22:00 u.
In hoeveel leveringen ontvang ik mijn detox van 3, 5 of 7 dagen?
Al onze Juice Detox kuren ontvang je in 1 levering. De juices van SuperfoodGuru zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, verse biologische ingrediënten en het is een koud geperst product. Daarom kun je je juices na ontvangst 8 dagen vers in de koelkast bewaren.
Kan er in het weekend geleverd worden?
Nee, we leveren niet in het weekend. Bezorgdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.
Blijft mijn juice pakket vers tijdens het transport?
Ja, onze duurzame geïsoleerde bezorgdoos houdt jouw juices koel en vers, zodat ze in goede staat zijn wanneer ze bij jou geleverd worden.
Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn pakket bezorgd wordt?
Omdat het om een vers product gaat, is het verstandig om thuis te zijn op de dag van levering. Als je niet thuis bent, kunnen onze koeriersbedrijven een poging doen om jouw bestelling bij je buren achter te laten. Mogelijk kun je aanvullende afleverinstructies opgeven (bijvoorbeeld de bezorging achterlaten in de tuin of bij een buurman). We zullen er sowieso alles aan doen om je op de hoogte te houden van je bezorging. Zo kun je op de bezorgdag zelf via de track and trace link de exacte levertijd zien en ontvang je 10 min vantevoren een smsje dat de bezorger eraan komt. Houd er rekening mee dat onze koeriers hun uiterste best zullen doen om deze speciale leveringsinstructies na te leven. We kunnen echter niet garanderen dat ze worden nageleefd. We zijn niet aansprakelijk voor verloren, gestolen of beschadigde leveringen die uit deze verzoeken voortvloeien.
Wat als ik mijn levertijd / adres / instructies moet wijzigen?
Alle wijzigingen aan een reeds bestaande bestelling moeten 24 uur vóór de volgende bezorgdatum worden aangebracht. Stuur een e-mail naar info@superfoodguru.shop om de wijziging door te geven of bel / whatsapp:
+31 (0) 647646999
Juice Detox
Wat kan ik verwachten van een Juice Detox programma van SuperfoodGuru?
Onze biologische Juice Detox programma’s zijn gebaseerd op een plantaardige levensstijl. Elke detox is qua voedingswaarde zo ontworpen dat deze de optimale hoeveelheid plantaardige eiwitten en voedzame superfoods bevatten, zodat je er op je best uit kunt zien en voelen. Onze klanten melden ons zeer goede resultaten! We kunnen niet wachten om te zien hoe jouw ervaringen zijn! Deel ons je feedback, dat waarderen we.
Wat kan ik verwachten als ik aan de slag ga met een Juice Detox-programma?
Kies eerst welke detox je wilt ontvangen en voeg deze toe aan je winkelwagentje. Voltooi je betaling met Ideal Checkout. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Detox-instructies kun je direct downloaden van onze webshop.
Waarom biologisch?
Veel van de gifstoffen die we absorberen, komen van de producten die we eten. Niet-biologisch fruit en groenten worden behandeld met pesticiden en bevatten GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen). Deze giftige chemicaliën komen ons systeem binnen, hopen zich in de loop van de tijd op en veroorzaken allerlei ravage aan onze lichamen. Biologische producten zijn daarentegen niet alleen vrij van deze chemicaliën, maar zijn ook voedzamer en smaakvoller. Het is puur, verser en een stuk lekkerder!
Kan ik mijn dagelijkse activiteiten uitvoeren tijdens het Juice Detox programma?
De meeste mensen hebben geen probleem om hun dagelijkse bezigheden te blijven doen tijdens een van onze detox programma’s. Als je een SuperfoodGuru Detox volgt, raden we je aan om het rustiger aan te doen met jouw workouts en naar jouw lichaam te luisteren. We raden je aan de detox in te plannen als je het wat rustiger hebt qua werk of andere bezigheden, zodat je je beter op de Detox kunt richten. Als je op reis bent of sociale verplichtingen hebt tijdens de Detox waardoor je je niet volledig kunt richten op het programma, dan kan dit gevolgen hebben voor je resultaten. We willen graag dat je een optimale detox ervaart, maak het jezelf daarom gemakkelijk.