100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Superfoodguru ondersteunt je bij een natuurlijke schoonheid

Superfoodguru maakt biologische groente-en fruitsappen geperst volgens de cold press methode waarbij voedingsstoffen bewaard blijven.

Onze sappen zijn 100% Skal gecertificeerd, koudgeperst, ongepasteuriseerd en vooral heel lekker!

 

Onze founder

Jojanneke is een Haagse plant-based juice chef en ondernemer. "Biologische cold pressed juices en rawfood producten, gemaakt zonder pasteurisatie, shock-freeze technieken of toegevoegde suikers. Dat wilde ik graag leveren aan mensen. Na mijn Management studie te hebben afgerond, volgde ik mijn beide passies en studeerde ik aan de kunstacademie in Den Haag. 

Altijd al geïnteresseerd in PlantBased voeding en gezondheid ben ik overtuigd geraakt van de kracht van verse koudgeperste sappen. Met creativiteit en plezier ontwikkel ik sap recepten en rawfood producten. Gefascineerd door de voordelen, heb ik Superfoodguru gelanceerd. 

 

 

Sinds 2017

Sinds 2017 is Superfoodguru gelanceerd uit de keuken van Jojanneke, ontstaan vanuit een behoefte naar verse kwaliteits sappen zonder bewerkingen, een passie voor het creëren van nieuwe smaken en creativiteit, met een duurzame aanpak. Met ons Superfoodguru Team ontwikkelen én bedenken we nieuwe manieren om mensen toegankelijke en lekkere sappen te leveren.

 

Onbewerkte sappen

Van biologische ingrediënten (Skal-gecertificeerd), tot het geen gebruik maken van pasteurisatie, geen shock-freeze en geen toevoegingen aan onze sappen. Wij hadden behoefte aan een onbewerkte, echt verse, biologische sappen die je altijd wil blijven drinken. Kwaliteit boven alles. Dat betekent dat we onze sappen koud persen en belangrijke voedingsstoffen en enzymen in leven houden. 

 

 

Een persoonlijk verhaal

Het persoonlijke aspect en servicegerichte benadering is niet alleen doorvertaald in de, door ons gemaakte sappen, maar maakt deel uit van alles wat we doen. Zo is Jojanneke de creatieveling van ons team en werkt zij aan nieuwe smaken, food producten, webshop en marketing. Haar partner daarentegen is het productie talent, hij houdt zich vooral bezig met de backoffice, productie, distributie en logistiek van het groeiende bedrijf.