Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze

Superfoodguru ondersteunt je bij een natuurlijke schoonheid

In de Superfoodguru shop vindt je biologische koudgeperste sappen geïnspireerd door de laatste health food trends en onze creativiteit. Superfoodguru is gebaseerd op de overtuiging dat goed eten en drinken de basis is van wellness; energie te vernieuwen, onze schoonheid te behouden en te genezen van huid-en lichamelijke problemen. Gezond eten en beweging is jouw medicijn. Zo hebben we meer controle over onze gezondheid.

 

 

Onze founder

Jojanneke is een Haagse plant-based juice chef en ondernemer. "Biologische cold pressed juices en rawfood producten, gemaakt zonder pasteurisatie, shock-freeze technieken of toegevoegde suikers. Dat wilde ik graag leveren aan mensen. Na mijn Management studie te hebben afgerond, volgde ik mijn beide passies en studeerde ik aan de kunstacademie in Den Haag & voor Natural Nutrition Advisor. 

Altijd al geïnteresseerd in PlantBased voeding en gezondheid ben ik overtuigd geraakt van de kracht van verse koudgeperste sappen. Met creativiteit en plezier ontwikkel ik juice recepten en rawfood producten. Gefascineerd door de voordelen voor mijn gezondheid en huid, heb ik Superfoodguru gelanceerd. En een plek om inspiratie op te doen over gezondheid, fitness en voeding in mijn blog: Into The Guru”.

 

 

Sinds 2017

Sinds 2017 is Superfoodguru gelanceerd uit de keuken van Jojanneke, ontstaan vanuit een behoefte naar verse kwaliteits sappen zonder bewerkingen, een passie voor het creëren van nieuwe smaken en creativiteit, met een duurzame aanpak. Met ons Superfoodguru Team ontwikkelen én bedenken we nieuwe manieren om mensen toegankelijke en gezonde voeding te leveren.

 

Onbewerkte sappen

Van biologische ingrediënten (Skal-gecertificeerd), tot het geen gebruik maken van pasteurisatie, geen shock-freeze en geen toevoegingen aan onze sappen. Wij hadden behoefte aan een onbewerkte, echt verse, biologische sappen die je altijd wil blijven drinken. Kwaliteit boven alles. Dat betekent dat we onze sappen koud persen en belangrijke voedingsstoffen en enzymen in leven houden. 

 

 

Een persoonlijk verhaal

Het persoonlijke aspect en servicegerichte benadering is niet alleen doorvertaald in de, door ons gemaakte sappen, maar maakt deel uit van alles wat we doen. Zo is Jojanneke de creatieveling van ons team en werkt zij aan nieuwe smaken, food producten, Into the Guru, webshop en marketing. Haar partner daarentegen is het productie talent, hij houdt zich vooral bezig met de backoffice, productie, distributie en logistiek van het groeiende bedrijf. 

 

 

Verse sappen 

Superfoodguru sappen worden elke dag gemaakt in de productiekeuken. De koudgeperste sappen zijn gemaakt van unieke combinaties van groenten, fruit en verse kruiden. Een voorbeeld van ingrediënten: venkel, bieten, spinazie, zoete aardappel, gember en kurkuma, maar ook appel, banaan en sinaasappel. 

Jojanneke: ‘De smaken zijn het resultaat van vele experimenten op basis van bestaande recepten die we hebben aangepast, maar ook van puur toeval. Door met ingrediënten te experimenteren, ontstonden de lekkerste smaken. Ik kijk echter ook naar de gezondheidsaspecten van elke sap te optimaliseren. De werking van kurkuma wordt bijvoorbeeld sterk verbeterd door zwarte peper. ‘

Superfoodguru is een onafhankelijk Nederlands merk gecreëerd door foodie ondernemer Jojanneke: ‘Ik wil een duurzaam bedrijf ontwikkelen met redelijke prijzen voor een grote groep mensen. We houden onze prijzen concurrerend op de markt. We berekenen bijvoorbeeld de bezorgkosten niet door in de verkoopprijs ‘, dat is een van de redenen hoe we de prijs per sap laag houden’.