100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

DUURZAME AANPAK

Wij vinden het belangrijk om door middel van duurzaam ondernemen de planeet in een betere staat achter te laten, waardoor we onze impact op het milieu verminderen. Niet alleen in onze productie, maar ook door het onze klanten gemakkelijker te maken om onze producten te recyclen.

We beperken de materialen die worden gebruikt, waardoor recycling eenvoudig en efficiënt wordt, terwijl we ook overstappen op suikerriet PLA verpakkingen, biologisch afbreekbare materialen en gerecycled papier. We blijven ons inzetten om de Food Waste te reduceren en zo weinig mogelijk afval te creëren door alles vers op bestelling te blijven maken.

 

DUURZAAM VERPAKKEN

Onze verpakkingen zijn bijna allemaal gemaakt van PLA, want wij willen zo min mogelijk plastic gebruiken. 

 

BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN

Wij maken uitsluitend gebruik van biologische ingrediënten bij het produceren van onze producten en wij zijn daarom Skal gecertificeerd (107403). Dat is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze wereld.

 

DUURZAME BIOLOGISCHE LANDBOUW

Wij kopen onze ingrediënten bij boeren die duurzame landbouw bedrijven. Duurzame landbouw houdt in dat de boeren ernaar streven om het milieu zo min mogelijk te schaden, net zoals wij, because we love our earth.

 

100% SUIKERRIET FLESJE

Onze 325 ml juice flesjes zijn gemaakt van PLA en daardoor industrieel composteerbaar en volledig plantaardig en natuurlijk. Op deze manier ontwikkelen wij ons steeds meer richting een plastic-vrij bedrijf. Dit is ook nog eens lief voor de natuur.

 

DUURZAME BEZORGBOX

Onze bezorgboxen zijn gemaakt van duurzaam karton. Dankzij de papieren isolatie en de 100% milieuvriendelijke coolpacks blijven de juices 24 uur koud en beschermd. Jij ontvangt jouw juices dus helemaal fresh in een milieuvriendelijke doos; win-win!