Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze

Verse biologische sappen, met de hand cold pressed door onze productie toppers, in onze eigen Superfoodguru productiekeuken. Toen we net begonnen met Superfoodguru hadden we enkel kunnen dromen over een full service keuken waar we met een team zouden werken aan onze passie: het maken van de beste & lekkerste sappen.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Deze droom is werkelijkheid geworden; sinds 1 maart hebben we een prachtige productiekeuken in Scheveningen, vlak aan de boulevard, met de beste machines en een team die er voor zorgen dat alle bestellingen van onze vers geperste sappen met liefde verwerkt worden. Alles aan Superfoodguru is persoonlijk en met liefde gemaakt, van onze duurzame branded sap flesjes tot onze eigen visie en missie voor het product.

EIGEN PRODUCTIEKEUKEN IN SCHEVENINGEN

Het maken van elk sapje konden we dan ook niet uit handen geven. Daarom maken wij alles zelf en hebben we een eigen productiekeuken opgezet, waar sappen, gembershots en raw food snacks vers gemaakt worden vanuit ons eigen keuken in Scheveningen.

ECHT VERS & COLD PRESSED

Zo houden we het zo authentiek en persoonlijk mogelijk en door alles vers op bestelling te maken zorgen we ook dat onnodige waste en overproductie tegen gegaan wordt.