Organic | Cold Pressed | No HPP or Shock Freeze
 

Wellness

 
Selderijsap: Het Wondermiddel Van De Natuur

Selderijsap: Het Wondermiddel Van De Natuur

Heb je al gehoord van selderijsap? Zo niet, dan staat je iets moois te wachten. Dit krachtige groene elixer verovert de wellnesswereld stormenderhand, en daar is een goede reden voor. Volgens het Medical Medium kan het drinken van 16 ons vers selderijsap op een lege maag elke ochtend je gezondheid veranderen op een manier die je je nooit had kunnen voorstellen.


Wat als ik je zou vertellen dat selderijsap je bijnieren kan herstellen, je spijsvertering kan verbeteren, ontstekingen in je lichaam kan verminderen en na verloop van tijd zelfs je hersenfunctie kan stimuleren? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het bewijs zit in het sap. Duizenden mensen over de hele wereld gebruiken het selderijsapprotocol van het Medical Medium als een natuurlijke remedie voor chronische ziekten en als een dagelijkse gezondheidstonic om energie, mentale helderheid en algehele vitaliteit te verhogen. Als je op zoek bent naar een makkelijke, betaalbare manier om je gezondheid elke dag een superboost te geven, sluit je dan aan bij de beweging en neem selderijsap. Je hebt niets te verliezen en alles te winnen.

HOE SELDERIJSAP JE LICHAAM KAN GENEZEN

Selderijsap is een natuurlijk wondermiddel voor je lichaam. Drink het elke dag en je zult de voordelen snel merken. Selderijsap is rijk aan mineralen als kalium, natrium, ijzer, silicium en zwavel die essentieel zijn voor een goede gezondheid. Het werkt ontstekingsremmend en helpt je lichaam afvalstoffen kwijt te raken. Drink een glas selderijsap 's ochtends op een lege maag en je energieniveau schiet omhoog. Het verbetert je spijsvertering en stimuleert de productie van maagzuur en gal, waardoor voedsel beter wordt afgebroken.


Regelmatig selderijsap drinken versterkt je immuunsysteem, vermindert stress en spanning, en bevordert een gezonde nachtrust. Het heeft zelfs een gunstig effect op je huid, haar en nagels. Kortom, selderijsap is een natuurlijke boost voor je gezondheid en welzijn. Probeer het, en je lichaam zal je dankbaar zijn.

10 BELANGRIJKE VOORDELEN VAN SELDERIJSAP VOLGENS MEDICAL MEDIUM

Volgens Anthony William, het Medical Medium, heeft selderijsap een aantal belangrijke voordelen voor de gezondheid. Hier zijn 10 van de beste:

 • Het herstelt je bijnieren en herstelt je centrale zenuwstelsel. Je bijnieren en centraal zenuwstelsel krijgen het zwaar te verduren door chronische stress en gifstoffen, maar de minerale zouten en elektrolyten in selderijsap helpen om ze weer gezond te maken.
 • Het bestrijdt ontstekingen in het lichaam. Selderijsap verhongert bacteriën zoals streptokokken en kalmeert een overactief immuunsysteem, waardoor pijn en zwelling afnemen.
 • Het verbetert je spijsvertering. Selderijsap herstelt het zoutzuur in je maag, helpt je lever gal te produceren en brengt je darmen in beweging.
 • Het geneest je lever. Selderijsap is als een infuus voor je lever, het helpt schade te herstellen van medicijnen, gifstoffen uit het milieu en ziekteverwekkers.
 • Het brengt je bloedsuiker in balans. Selderijsap herstelt de insulinegevoeligheid en stabiliseert hoge en lage bloedsuikerwaarden. Dit maakt het geweldig voor iedereen met diabetes, hypoglykemie of suikerproblemen.
 • Het vermindert een opgeblazen gevoel. Selderijsap zet je lever aan tot galproductie en helpt overtollig vocht uit je weefsels te spoelen, waardoor je minder vocht vasthoudt en wallen krijgt.
 • Het verbetert de hersenfunctie. Selderijsap levert elektrolyten die de elektrische activiteit in je hersenen en de productie van neurotransmitters stimuleren, waardoor je concentratie, geheugen en cognitieve vaardigheden verbeteren.

HOE MAAK JE VERS SELDERIJSAP? EEN STAP-VOOR-STAP GIDS

De Benodigdheden

Om vers selderijsap te maken heb je maar een paar eenvoudige dingen nodig:

 • Een bos verse selderijstengels.
 • Een sapcentrifuge of een doek om het sap uit te persen.
 • Een opvangbak of -fles om het sap in op te vangen.
 • Eventueel een zeef of vergiet om pulpdeeltjes te verwijderen.

De Bereiding

Het maken van vers selderijsap is een fluitje van een cent. Volg deze stappen:

 1. Spoel de selderijstengels grondig schoon onder stromend water.
 2. Knip of breek de stengels in stukken van ongeveer 15 cm.
 3. Doe de stengels in kleine porties in de sapcentrifuge en pers het sap uit. Vang het sap op in de opvangbak of -fles.
 4. Herhaal stap 3 tot alle stengels zijn uitgeperst.
 5. Zeef het sap eventueel om pulpdeeltjes te verwijderen.
 6. Bewaar het selderijsap onmiddellijk in de koelkast. Het sap blijft 3-5 dagen goed.

Drink 1-2 glazen vers selderijsap per dag. Het sap werkt ontstekingsremmend en zuiverend. Geniet van deze natuurlijke geneeskracht! Het is de moeite waard om zelf sap te maken in plaats van gepasteuriseerde varianten uit de winkel te kopen. Zo behoudt het sap al zijn voedingsstoffen en enzymen.

KANT EN KLARE SELDERIJSAPPEN VAN SUPERFOODGURU

Tegenwoordig hoef je geen verse selderijsap meer te maken, er zijn namelijk kant en klare varianten verkrijgbaar. Zo verkoopt Superfoodguru kant en klare selderijsap:

 • Puur Biologisch Selderijsap: 100% biologisch sap zonder toegevoegde suikers of conserveermiddelen. Alleen geperste selderij en een beetje citroensap. Dit is de meest pure variant en bevat de meeste gezondheidseffecten.

Het selderijsap is rauw geperst om de voedingswaarde zo goed mogelijk te behouden. Bovendien is het een makkelijke manier om de gezondheidsvoordelen van selderijsap te benutten zonder zelf verse selderij te hoeven persen. De sappen hebben een houdbaarheid van 3-6 maanden in de vriezer en dienen gekoeld te worden bewaard voor opening.


Drink een sapje van 325 ml per dag, ineens of verdeeld over de dag. Zo profiteer je optimaal van de ontgiftende werking en andere gezondheidseffecten. Je kunt het puur drinken of verdunnen in water. Lekker!

CONCLUSIE

Dus daar heb je het, mensen. Selderijsap is echt een geschenk van de natuur. Door elke ochtend vers selderijsap te drinken op een lege maag, kun je enkele van de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen zelf gaan ervaren. Of het nu gaat om het opnieuw in balans brengen van de pH-waarde van je lichaam, het verminderen van ontstekingen in je darmen en gewrichten of het reinigen van je lever en nieren, selderijsap werkt hard achter de schermen. Hoewel de grote farmaceutische industrie en sommige artsen het misschien afdoen als de zoveelste health trend, ervaren duizenden mensen over de hele wereld dagelijks zelf de helende krachten van selderijsap.

Previous Article Next Article