100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Language

Juice Travel Tips: De Top 10 Beste Juice Bars In Barcelona

Juice Travel Tips: De Top 10 Beste Juice Bars In Barcelona
Juice Travel Tips: De Top 10 Beste Juice Bars In Barcelona

Juice Travel Tips: De Top 10 Beste Juice Bars In Barcelona

Sapbars worden steeds populairder in Barcelona en het is geen wonder waarom. Met hun verfrissende en voedzame aanbod zijn ze de perfecte opkikker voor zowel inwoners als toeristen. We verkennen de beste juice bars in Barcelona, met aandacht voor hun unieke kenmerken en must-try selecties.

1. Flax & Kale

Flax & Kale staat bekend om zijn gezonde sappen en smoothies. Probeer hun Green Vitality sap. Het beste moment om te bezoeken is tijdens de lunch. Tip: probeer ook hun gezonde voedingsgerechten.

2. Mother

Mother biedt biologische koudgeperste sappen gemaakt van lokaal geproduceerd fruit en groenten. Probeer hun Green Spirit sap. Bezoek in de ochtend om de drukte te vermijden. Tip: ze hebben ook veganistische snacks en salades.

3. The Juice House

The Juice House is gezellige plek en heeft een breed scala aan sappen en smoothies. Probeer hun Tropical Energy sap. Bezoek tijdens de lunch. Tip: ze hebben ook een smakelijk brunchmenu.

4. Teresa's Juicery

Teresa's Juicery biedt verse, biologische sappen en smoothies. Probeer hun Red Reboot sap. Het beste moment om te bezoeken is in de ochtend. Tip: probeer ook hun gezonde snacks en bowls.

5. Honest Greens

Dit hippe healthy food restaurant staat bekend om zijn vers bereide salades en gerechten, koudgeperste sappen en gezonde snacks. Probeer hun Relaxation of Detox sap. Bezoek in de ochtend of vroege middag. Tip: download en bestel via de app en skip the line.

6. Veggie Garden

Deze vegetarische plek heeft een uitgebreid aanbod aan sappen en smoothies. Probeer hun Mango & Coconut sap. Bezoek tijdens de lunch. Tip: probeer ook hun veganistische gerechten.

7. FitBar

FitBar heeft een grote selectie aan sappen, smoothies en açaí bowls. Probeer hun Green Life sap. Bezoek in de ochtend om de drukte te vermijden. Tip: ze hebben ook gezonde snacks.

8. GreenVita

GreenVita biedt gezonde sappen en smoothies in een moderne omgeving. Probeer hun Energizing sap. Bezoek tijdens de lunch. Tip: ze hebben ook gezonde gerechten en salades.

9. B-Local

Deze juice bar heeft een uitgebreid aanbod aan gezonde sappen en smoothies. Probeer hun Tropical Dreams sap. Bezoek in de ochtend. Tip: ze bieden ook lichte maaltijden en salades.

10. El Pot

El Pot biedt verse, biologische sappen en smoothies. Probeer hun Green Detox sap. Het beste moment om te bezoeken is in de ochtend. Tip: ze hebben ook gezonde snacks en ontbijtopties.

Previous Article Next Article