Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Fitness

 
Hot Girl Walk: Wandel Je Happy

Hot Girl Walk: Wandel Je Happy

Wandelen wordt nooit meer hetzelfde als je de Hot Girl Walk hebt geprobeerd. Aan de wieg van deze trend staat Mia Lind. Zij is een Amerkaanse influencer die op TikTok de wandelhype startte tijdens de pandemie. Het bijzondere aan deze wandelmethode is dat het niet alleen om de fysieke beweging gaat, maar ook om eigenliefde. Uiteindelijk moet je een absolute mood-boost krijgen van je wandeling.

ZO DOE JE DE HOT GIRL WALK

Je bent vrij om zo lang en ver te lopen als je wilt. Is 3 kilometer voor jou genoeg of loop je het liefste meer dan 10 kilometer? Of denk je liever in tijd en maak je graag wandelingetjes van 20 minuten of urenlange wandeltochten? Het mag allemaal.


Fysiek word je dus nergens aan gebonden, maar geestelijk wel. Tijdens het wandelen moet je je namelijk op drie gedachtes concentreren. Je moet aan niets anders denken dan:

Waar je dankbaar voor bent

Heb je bijvoorbeeld een geweldige hond, goede familiebanden of iedere ochtend een lekker en gezond ontbijt? Er is vaak zoveel om dankbaar voor te zijn. Denk aan wat je dankbaarheid biedt, hoe klein het onderwerp ook is.

Wat je doelen zijn en hoe je ze gaat bereiken

Wil je bijvoorbeeld goede daden verrichten, je kennis verrijken of je huis op orde krijgen? Bedenk tijdens je wandeltocht hoe je dit gaat aanpakken.

Hoe hot je bent

Je mag er zijn, want je speelt tenslotte de hoofdrol in je eigen leven.

MUZIEK VOOR POSITIEVE GEVOELENS

Om je te helpen bij je gedachtes kun je je afzonderen van de buitenwereld met muziek. Doe je oordopjes in en luister bijvoorbeeld naar mood-boosting songs. Op Spotify vind je diverse speciale playlists voor Hot Girl Walks die je een positief gevoel geven. Door naar deze muziek luisteren, kun je makkelijker negatieve gedachtes uitsluiten en alleen denken aan het hier-en-nu.

MOOD-BOOSTING: OOK NA JE WANDELING

Buiten zijn, fysieke beweging, muziek waar je blij van wordt en positieve gedachtes: het goede gevoel houdt niet op als je klaar bent met wandelen. De positieve energie van je wandeltocht kan heel de dag bij je blijven. Bovendien helpt deze wandelmethode om zelfverzekerder in het leven te staan, waardoor je je ook weer beter voelt.

HOE HAAL JE HET MEESTE UIT HOT GIRL WALKING?

Heb je interesse gekregen om jezelf op te peppen met een wandeling? Dan zijn hier een paar tips voor een nog beter resultaat:


Zorg voor een fijne wandeloutfit, zodat je je daarin echt lekker en zeker voelt. En net als bij alle wandelingen: draag goede schoenen. Van blaren krijg je geen positief gevoel.


Kies een route in een omgeving waar je je prettig en veilig voelt. Zo kun je je het beste overgeven aan je positieve gedachten.


Tenslotte helpt een gezonde lifestyle om meer te genieten van je wandeling en is het bovendien een goede booster voor je mood. Een snelle en makkelijke methode om gezonder te gaan leven, is om dagelijks biologische sappen te drinken. Voeg bijvoorbeeld iedere dag twee of meer sappen toe aan je dieet.

Bestel een compleet sap-pakket bij Superfoodguru

Superfoodguru heeft een royaal assortiment met biologische koudgeperste sappen. Hiermee kun je beginnen met sapvasten of starten aan een detox kuur. We bieden ook complete sap-pakketten met verschillende juices boordevol groente en fruit. Met een pakket kun je lang doen, want onze sappen zijn goed houdbaar. Je kunt ze namelijk acht dagen lang in de koelkast bewaren of ze voor langere tijd invriezen. 


Dus geef je Hot Girl Walking een extra boost en bestel een van de sap-pakketten van Superfoodguru!

Vorig artikel Volgend artikel