Een kleurrijke Vegan wrap opdienen is misschien de beste en leukste manier om een hele salade binnen te krijgen. Een glutenvrije wrap gevuld met een lekkere combinatie van groenten, cashew-kaassaus en avocado.
Hoe maak je deze Vegan Wrap?
Ingrediënten
Voor de wrap:
Voor de vulling:
2 wortels geraspt
2 bieten geraspt
2 groene appels
2 rijpe avocado’s
8 takjes peterselie
240 gr Superfoodguru’s cashew-kaassaus
Gestoomde zilvervliesrijst
Stap 1
Boen de wortels, bieten en appels onder stromend water – je hoeft ze niet te schillen. Rasp ze op een rasp of gebruik een mandoline met het julienne-mes erin. Of gebruik een zakje voorgeraspte wortel en biet, als je minder tijd hebt.
Stap 2:
Snijd de avocado’s in helften, verwijder de pitten en snijd het vlees in de schil. Schep de plakjes in een kom.
Stap 3:
Verwarm de wrap volgens de gebruiksaanwijzing en smeer in met kaassaus. Vul het midden van elke wrap (laat de zijkanten vrij) met een laagje rijst, daarbovenop een laagje biet, een laagje wortel, een laagje appel, peterselieblad en plakjes avocado. Geef de groenten een laatste laagje kaassaus, rol de wraps op.
Stap 4:
Rol de wraps in aluminiumfolie of bakpapier, vouw de zijkanten dicht en snijd de wrap door de helft. Gebruik de overgebleven kaassaus als dip. Enjoy!
Serveertip: Ginger Girl 08