100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Vascobelo Nomahouse: Koffie, Juice en Salade Op De Zuidas

Vascobelo Nomahouse: Koffie, Juice en Salade Op De Zuidas

Vascobelo Nomahouse: Koffie, Juice en Salade Op De Zuidas

Er is een hotspot op de Amsterdamse Zuidas waar ze heerlijke koffie schenken, waar je van een goede lunch kunt genieten en waar je onze super juices kunt krijgen: Vascobelo Nomahouse. Een hippe Brasserie waar je lekker relaxed kunt lunchen in een super fijne ambiance. Je voelt je er welkom en in de sfeervol ingerichte V-bar staat niets je in de weg om te genieten van alle heerlijke gerechten op de menukaart. Hoewel er niet alleen vegan keuzes op de kaart staan, krijg je de ruimte om de non-vegan keuzes naar smaak aan te passen. Vegan-vriendelijkheid ten top! Kijk ook eens onze sapvasten of detox kuur mogelijkheden.

VASCOBELO NOMAHOUSE LOCATIES IN NEDERLAND

Vascobelo vind je overigens niet alleen op de hippe Zuidas. In onze hoofdstad zijn op meerdere hotspot-locaties een V-bar te vinden. Ook in andere Nederlandse steden kun je genieten van de heerlijke Vascobelo koffie en dito gerechten. Bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Haarlem, Hilversum en (last but not least) in Den Haag.

IETS DRINKEN BIJ JE LUNCH OP ZUIDAS?

Kies je voor een kop koffie van hoge kwaliteit? Het zal geen verrassing zijn dat ze in de V-bar Vascobelo koffie schenken. Liever een cappuccino, latte of flatje white? Allemaal mogelijk, ze hebben gelukkig ook soja- of havermelk. En als je toch liever voor een cold pressed juice gaat, dan kun je kiezen voor onze Veggie Cappuccino 2, Feel the Beet 3, Orange is the New Black 6 of Burning Man 7. Dit soort keuzes maakt lunchen nét even wat leuker, toch?

LEKKER LUNCHEN BIJ VASCOBELO NOMAHOUSE

Ben je een fan van brood? Bij Vascobelo hebben ze eventueel ook glutenvrij brood. Combineer dit met hummus, avocado, granaatappel, rucola en sesamzaad en je hebt een voortreffelijk vegan bammetje op je bord. Alhoewel, bij Vascobelo noemen ze dit een sandwich. Als je liever voor een andere lunch gaat, vraag naar de soep van de dag of kies een salade of Vascobelo Vegetarian Burger. Als je wilt dan kun je deze laten “veganizen”. De salade met geroosterde groenten, champignons, spinazie, granaatappel, walnoten en balsamico zou dan “geitenkaas-loos” moeten worden gemaakt. De VV-burger kan natuurlijk ook uitstekend zónder broodje en truffelmayo. Zolang ze maar van Belgische patattekes afblijven! Heb je toch nog honger? Je kunt altijd een salade met little gem als side dish bestellen of een mix van zwarte, groene en Kalamata olijven. Zo maak je van de middagmaaltijd een heerlijk en uitgebreid geniet-moment waarop je dan de rest van je werkdag kunt teren. Tenzij je na zo’n geweldige lunch geen zin meer hebt om achter je bureau te gaan zitten en je liever een vrije middag neemt… Begrijpelijk!

Vorige artikel Volgende artikel