Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Beauty

 

5 Superfoods Voor Een Glanzende Huid

Het zal geen verrassing voor je zijn dat een gezonde lifestyle een positief effect heeft op je huid. Immers, echte schoonheid komt van binnen. En dat geldt ook voor een glanzende huid. Superfoods zitten vol vitamines en mineralen die jouw lichaamscellen herstellen en ondersteunen bij het vernieuwingsproces. Ook bij het afvoeren van schadelijke stoffen en het opnemen van goede stoffen uit je voeding, spelen de gezonde eigenschappen van superfood een belangrijke rol. Hoog tijd om super lekkere sapjes, uiteraard vol supervoedsel, te drinken voor een stralende huid. We zetten vijf superfoods voor een glanzende huid op een rij zodat jij kan beginnen met sapvasten of een detox kuur.

Bleekselderij

Deze frisse stengel zit vol met vitamine C, caroteen, vitamine B1 en B2. Allemaal stoffen die helpen om jouw huid in goede conditie te krijgen en te behouden. Bleekselderij sap heeft van zichzelf een frisse smaak en helpt enorm bij de afvoer van schadelijke stoffen. In onze Slim Fit Fusion 01 is de bleekselderij sap extra lekker gemaakt met andere superfoods. Een heerlijke smoothie bomvol ingrediënten voor een optimale huidconditie.

Gember

Gember wordt al eeuwen gebruikt als medicinale toevoeging. Dit is heel begrijpelijk want deze wortelknol bevat veel heilzame stoffen. Ook om je huid (weer) stralend te krijgen, is gember een uitstekende toevoeging in je smoothie. Wij hebben hem daarom de hoofdrol gegeven in onze Burning Man 07.

Wortel

Van wortel is bekend dat hij goed is voor je ogen. En waarom? (nee, niet omdat je nog nooit een konijn met een bril hebt gezien) De reden waarom dit algemeen bekend is, is omdat een wortel heel veel bètacaroteen bevat. Dit stofje zorgt ervoor dat je lichaam vitamine A kan aanmaken. Vitamine A is goed voor je huid, haar, tandvlees en immuunsysteem. En een tekort aan vitamine A kan zorgen voor nachtblindheid. Dat is waarom wortels goed voor je ogen zijn. Wij hebben onze gazpacho in de Sunrise to Moonshine 05 gemaakt met extra veel wortels. Doe je ogen maar dicht en geniet.

Spinazie

Er zijn maar weinig groenten die zoveel gezonde eigenschappen hebben als spinazie. Niet voor niets zit onze Die Hard Green 11 vol met spinazie (met zijn bijna hele alfabet aan vitamines en mineralen). Een sterke antioxidant en super gezonde toevoeging in je smoothie.

Mango

Een heerlijke vrucht met een zeer eigen, zoete smaak. Doe een parapluutje in je Orange is the new Black 06 smoothie en je hebt vervolgens het gevoel dat je op een tropisch eiland bent. De vitamine A, bètacaroteen en vitamine C in de mango zullen er bovendien voor zorgen dat jouw glanzende huid net zo zal stralen als de zon op dat tropische eiland.

Vorig artikel Volgend artikel