100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Anatomie van de perfecte superfood salade

Anatomie van de perfecte superfood salade - superfoodguru

Anatomie heeft te maken met de structuur van iets. Hoe is het opgebouwd en uit welke onderdelen bestaat het. Dit kan een mens zijn of een dier en, in dit geval, een perfecte salade. Met superfoods wel te verstaan. De perfecte anatomie van een salade met superfoods. Of was de superfood salade nou perfect? Hoe het ook zij, bij Urban Salad Zuidas in Amsterdam weten ze zo’n lekkere superfood salade te maken. Hun menukaart staat er vol mee.

Urban Salad ook buiten Amsterdam

Niet alleen de salades met superfood hebben een heerlijke samenstelling en structuur, ook de Amsterdamse hotspot zelf heeft het ultieme concept gevonden. Naast (h)eerlijke salades, maken ze ook superfood wraps, diverse superfood soepen en ja, natuurlijk hebben ze ook onze superfoodguru juices. In verschillende plaatsen kun je deze lekkere healthy gerechten afhalen (binnen zitten kan ook!). Zo vind je Urban Salad bars in onder andere Utrecht en Rotterdam (waar ze ook thuis bezorgen, net als in Amsterdam), maar ook vind je de salades met superfoods ook in filialen van Marqt.

De vegan Superfood salades van Urban Salad

Hoewel er geen standaard vegan salades op de menukaart staan, kun je erop rekenen dat nagenoeg iedere salade te “veganizen” is. Je mag de salades wijzigen en mixen & matchen totdat de meest perfecte anatomie volgens jou bereikt is. En het fijne is dat alle salades al wél standaard vol superfood ingrediënten zitten. Je hoeft dus alleen maar door te geven welke items eruit mogen. Je kunt bijvoorbeeld de Urban Beef zonder beef bestellen en ook bij de Asian Chicken kun je de chicken skippen. De Iron Energy kun je ongewijzigd laten. Dit is namelijk een heerlijke combi van spinazie, witte kool, broccoli, quinoa, cranberries, druiven, rozijnen en walnoten. En bij de Detox Delicious hoef je alleen de geitenkaas achterwege te laten. Maar geloof ons, die ga je niet missen in de spinazie, rode en witte kool, rode biet, komkommer, broccoli en wortel.

Meer vegan salades bij Urban Salad Zuidas

Andere bijzondere urban salades die je vegan kunt laten maken zijn onder andere de Gado Gado. Laat het gekookte ei links liggen en kies voor tempeh in plaats van kippendijen. Je hebt dan toch een complete, anatomisch perfecte urban salad. Dit geldt ook voor de Pecan Pumpkin. Als je bij deze salade de geitenkaas terzijde schuift, dan hou je een super combi van spinazie, boerenkool, rode kool, gegrilde pompoen, linzen appel en pecannoten over. Een salade vol superfoods… eet smakelijk!

Vorige artikel Volgende artikel