Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Beauty

 

Zes schoonheidsvoordelen van dagelijks groene juices drinken


Bij Superfoodguru zijn we grote fan van groene juices. De voordelen voor je innerlijke gezondheid en uiterlijke schoonheid die een voedingspatroon met meer rauwe, biologische groenten met zich meebrengen, zijn je vast wel bekend. 


En hoewel we meestal met de beste bedoelingen beginnen aan een nieuwe start met betere keuzes, gooit de drukte van alledag vaak roet in het eten. Het is gewoon een hele uitdaging om je voedingspatroon blijvend te optimaliseren. Het persen van de juiste groenten is dé oplossing.


Juicen betekent dat je een heel bord rauwe biologische groenten kunt verpakken in 1 heerlijk drankje. En naast het stimuleren van jouw gezondheid, brengt het toevoegen van groentesap aan jouw dagelijkse voeding ook aanzienlijke schoonheid voordelen met zich mee: 

  1. Een natuurlijk stralende teint.

Dankzij de antioxidanten in jouw groene juice straalt je huid met een gezonde, levendige, natuurlijke gloed. Een ander voordeel is dat groene juices de nuttige micro-organismen in je darmen bevorderen. Zo leveren ze een bijdrage aan de bestrijding van besmettelijke ziektekiemen en ziekten.
  1. Meer energie en betere mentale focus 

Groentesappen bevatten essentiële voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Ze helpen je ook gehydrateerd te blijven - en optimale hydratatie is het geheim om er fantastisch uit te zien en je ook zo te voelen! 
Groentesap is doorgaans gebaseerd op grote hoeveelheden bladgroenten zoals boerenkool, spinazie of broccoli. Kortom, een  schat aan mineralen en vitamines. Je merkt direct een energieboost! Maar dit zal geen korte termijn "suikerrush" zijn, zoals je zou kunnen ervaren na het drinken van een energiedrankje of cola. Het is een echte toename van energie die je helpt om je beter te concentreren en de uitdagingen van jouw dag het hoofd te bieden. 
  1. Sterkere tanden en botten 

Als jouw dieet veel rood vlees en suikerhoudend voedsel bevat dan komt er zuur vrij. Hierdoor gaat er veel calcium verloren. Calcium is nodig voor gezonde tanden en botten.  Een van de schoonheid voordelen op de lange termijn van het persen van groenten is dat ze van nature alkalisch zijn. Ze gaan overmatig zuur tegen, zodat jouw lichaam waardevolle calcium en andere mineralen kan vasthouden en gebruiken om sterkere botten en tanden te bouwen. 
  1. Een natuurlijke ontgifting 

Groentesappen zijn geweldig om te ontgiften. Ze zorgen ervoor dat organen zich kunnen ontdoen van de gifstoffen en afvalstoffen die zich in de loop van de tijd ophopen. Je spijsvertering wordt effectiever en een onaangenaam opgeblazen gevoel verdwijnt. Een sap detox is een uitstekende manier om een slanker figuur en een stralende huid te krijgen, waardoor jouw natuurlijke schoonheid kan stralen. 
  1. Een slanker figuur 

Groentesap zit niet alleen boordevol waardevolle voeding, maar het geeft ook een voldaan gevoel. Zo wordt het verlangen naar een tussendoortje minder als je groentesap drinkt. Ongezond snacken en hierdoor met gewichtstoename te kampen krijgen, wordt een ook een stuk minder.
Met een laag caloriegehalte, maar met een hoge voedingswaarde, zijn groene juices een waardevol onderdeel van een afslankprogramma. 
  1. Klaar om te starten! 

Juice in a bottle is de perfecte aanvulling op een druk leven! Je kunt altijd en overal genieten van Superfoodguru's Die Hard Green 11 sap. Het recept is gebaseerd op heerlijke biologische groenten zoals spinazie, broccoli, selderij, wortel en komkommer, samen met superfoods tarwegras en spirulina, terwijl limoen, gember en peterselie een pittige nuance toevoegen.
Vorig artikel Volgend artikel