Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Wellness

 

Wat is sapvasten detox?

Ooit gehoord van sapvasten detox? Dit is een sapkuur van één of meerdere dagen, ook wel een vloeibaar detox programma genoemd. De sappen vervangen tijdens de kuur al je maaltijden. Per dag drink je zo’n zes sappen. Honger lijden zul je dus niet!

Hoe werkt een sapvasten detox?

Een sapvasten detox kuur vervangt al je maaltijden, maar dit betekent zeker niet dat je voedingsstoffen mist. De biologische detoxsappen zitten namelijk boordevol met biologische groenten, fruit en verse kruiden. De sappen reinigen diep en voeden het lichaam.
Je kunt zelf kiezen hoe lang je de detox wilt doen. Als dit je eerste keer is, of je wilt gewoon even een detoxdagje tussendoor hebben om je lichaam weer te balanceren, raden wij de detoxkuur van anderhalve dag aan. Deze wordt voornamelijk gebruikt als onderhoud en als een aanvulling op je gezonde levensstijl. Heb je al vaker een detox gedaan, dan kan je kiezen voor drie, vijf of zeven dagen.

Vind je het toch nog een beetje spannend om een volledige detox te volgen, dan is er nog een andere optie: De Drie Dagen Reset!. Dit is hét perfecte clean eating plan. Deze kuur wordt gebruikt om je lichaam te resetten. En het fijne is dat je ernaast wel gewoon kan eten. Dit is dus ideaal om te oefenen voordat je een keer een volledige detox wilt gaan doen!

Wat zijn de voordelen van sapvasten detox?

Er zitten veel voordelen aan een sapvasten detox. Het verwijdert alle afvalstoffen en het voedt je lichaam met de juiste voedingstoffen. Hierdoor voel je je veel energieker na een detox. Door de verwijdering van alle gifstoffen is je lichaam vrij om zich te concentreren op andere functies. Je lichaam heeft meer energie voor andere dingen!

Het verwijderen van toxines uit je lichaam zorgt niet alleen voor meer energie, maar je zult ook merken dat je huid meer gaat stralen en je een betere nachtrust krijgt. Teveel toxines hebben namelijk invloed op de werking van je nieren, darmen en zelfs je hersenfunctie.


Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je je lichaam ook verwennen met een gezonde detox? Bekijk hier onze verschillende detox kuren:

Vorig artikel Volgend artikel