Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Wellness

 
Ontdek Lekkere Sapjes Voor Gezonde Hersenen

Ontdek Lekkere Sapjes Voor Gezonde Hersenen

Wist je dat je je hersenen gezonder kunt maken door de juiste drankjes te drinken? Volgens de Amerikaanse hersenwetenschapper Kirsten Willeumier zijn thee, kokoswater en groentesap goed voor je hersengezondheid. Lees snel verder hoe deze dranken je brein kunnen helpen en ontdek ook wat voor hersenvriendelijke groene sappen Superfoodguru heeft.

THEE: VOOR KALMERING EN HERSENBESCHERMING

Theedrinken is echt een selfcaremomentje. Het zetten, inschenken en tenslotte opdrinken is een ritueel waar een heerlijke rustgevende werking vanuit gaat. Daarom alleen al is het drankje goed voor je brein. Maar ook de stofjes in thee kunnen een positieve uitwerking hebben op je hersengezondheid.


De theesoorten groen, zwart of oolong kunnen bijvoorbeeld de vermindering van je cognitieve vermogens tegengaan. Bovendien heeft de groene variant nog meer in petto. Zo kan deze theesoort angsten verminderen, het geheugen stimuleren en de kans op depressie verlagen.


Drink je liever kruidenthee? Ook dan ben je goed bezig voor je hersengezondheid, want dit drankje helpt je hersenen te beschermen.

KOKOSWATER: LEKKER EN GOED VOOR JE BREIN

Kokoswater zou onder andere kunnen bijdragen aan het verlagen van je bloeddruk en bloedsuikerspiegel. Daarom maak je je hersenen blij met dit tropische drankje, want je brein houdt niet van een hoge bloeddruk of een hoge bloedsuikerspiegel.


Daarbij is het sap van kokos gewoon lekker en voedzaam, zonder dat het toegevoegde suikers bevat. Het is dus een pure traktatie uit de natuur.

GROENE SAP: JE DAGELIJKSE VITAMINEBOOST VOOR GEZONDE HERSENEN

Omdat groenten vol met gezonde stoffen voor je hersenen zitten, help je je hersengezondheid met een dagelijks groentesapje. Zo heeft het stofje chlorofyl, dat zorgt voor de groene kleur van het blad, een ontgiftende en ontstekingsremmende werking. Een eigenschap die niet alleen voor je hersenen gunstig is, maar ook voor de rest van je lichaam.

HELP JE BREIN MET DEZE TOPSAPPEN VAN SUPERFOODGURU

Voor een gezonde groene sap is het belangrijk dat je echt de allerbeste en biologische ingrediënten gebruikt voor een optimaal resultaat. Daarbij wil je vast een lekkere en unieke smaak, zodat het drinken van je sapje een puur genietmoment wordt. Superfoodguru maakt het je makkelijk met een royaal aanbod aan kant-en-klare biologische sappen. We hebben voor jou:

Die Hard Green

Alleen de allerbeste groenten: dat is basis van Die Hard Green. In deze groentesap zitten spinazie, selderij, wortel, broccoli, komkommer, peterselie en tarwegras. Limoen en gember maken dit drankje extra smakelijk. Spirulina geeft de Die Hard Green nog eens extra vitaminepower.

Wild at Heart

Dit sapje is zo lekker dat zelfs kinderen green juice willen drinken. De heerlijke zoete smaak van Wild at Heart komt door de toevoeging van Granny Smith-appel en banaan. Verder zorgen spinazie en munt voor de mooie groene kleur plus de extra vitamines en mineralen.

Veggie Cappuccino

Nog een green juice met een fijne zachte smaak is de Veggie Cappuccino. Bovendien levert het drankje je veel vitamine C en ijzer. Veggie Cappuccino is gemaakt van spinazie, selderijen komkommer. Verder geven Granny Smith-appel, peterselie, citroen en gember dit sapje een heerlijke boost voor je smaakpapillen.

Slim Fit Fusion

Een lekker fris en gezond groentedrankje is de Slim Fit Fusion. Met ingrediënten als venkel, bleekselderij en Granny Smith-appel geeft het je echt een opkikker. Verder zorgen citroen, gember, spinazie, rucola en peterselie voor een aangename smaakverrijking.


Dus wil je je hersenen helpen met hun gezondheid? Kies dan je sapjes uit en bestel ze snel bij Superfoodguru!

Vorig artikel Volgend artikel