Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Wellness

 
Goede Voornemens: Hoe Kan Een Sap Detox Een Gezonde Levensstijl Stimuleren?

Goede Voornemens: Hoe Kan Een Sap Detox Een Gezonde Levensstijl Stimuleren?

Het nieuwe jaar is al een tijdje van start gegaan, en veel mensen zijn nog goed bezig met hun goede voornemens. Veel voornemens gaan over gezonder eten, afvallen en bewuster bezig zijn met de planeet. Voornemens van voorgaande jaren gingen vaak om het ‘minder eten’, terwijl we er nu juist achter zijn gekomen dat dit helemaal niet zo gezond is als dat we dachten. In plaats van het minderen met eten, sporen we elkaar aan om juist meer gezonde maaltijden te consumeren. Meer vezels en eiwitten, maar vooral meer groentes én op zijn tijd een sap detox. Gezond eten is namelijk goed voor zowel je fysieke als mentale gesteldheid. Maar wat doen de mensen met de meest gezonde levensstijl dit jaar anders?

DETOXEN, WAT IS HET EIGENLIJK?

Detoxen, oftewel ontgiften, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen en gifstoffen. Met detoxen denk je aan vasten, een speciale detoxkuur, supplementen, sporten en het drinken van verse fruit- en groentesappen en smoothies. Een frisse start voor je lichaam klinkt nuttig. Wij delen in deze blog de meest gebruikte methodes van dit jaar om te detoxen.

EEN SMOOTHIE BOORDEVOL EIWITTEN

Het gebruik van eiwitshakes is al jaren razend populair. Het nadeel van eiwitshakes is dat ze vrijwel geen mineralen en vitaminen bevatten. Door van deze shake een smoothie te maken, tover je de shake in een mum van tijd om tot een kerngezond sapje voor een sap detox. Een energieboost waar je lichaam u tegen zegt. Smoothies maak je zoals je ze zelf wilt: je kiest je eigen ingrediënten zodat je zeker weet dat je de smoothie smaakvol en lekker vindt. Ook kun je, door het kiezen van je eigen ingrediënten, de smoothie samenstellen naar de vitamines en mineralen waar je lichaam behoefte aan heeft.

De Die Hard Green Juice

Heb je zelf geen zin om een smoothie te maken, maar wil je wel een boost van mineralen en vitaminen in je lichaam? Combineer dan onze Die Hard Green Juice met een avocado. Door deze eenvoudig samen te blenden, geniet je binnen no-time van een kerngezonde smoothie.

EET GEMAKKELIJKER VERTEERBAAR VOEDSEL

Met een sap detox van 3 dagen geef je jouw lichaam een zachte reiniging. Met een detoxkuur ondersteun je niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Zo detox je op een gezonde en verantwoorde manier. Met de sap detoxkuur van 3 dagen vervang je al je maaltijden en drink je in totaal 18 flessen met verse biologische koudgeperste sappen. Dé kuur als je voor het eerst begint met een sap detoxkuur, of wanneer je niet veel tijd hebt en juist voor een snelle reset gaat. Ga je binnenkort naar een bruiloft of andere speciale gelegenheid? Je huid krijgt binnen no-time een mooie glow.


Onthoud dat detoxen niet altijd om voedsel gaat. Manieren om te detoxen zijn er in allerlei vormen. Experts zeggen dat naast het veranderen van voedingspatronen en te gaan voor een sap detox, het focussen op slaapritme, meditaties en telefoongebruik ook heel belangrijk is.

Vorig artikel Volgend artikel