100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Skincare: Help Je Huid Met Plantaardige Voeding

Skincare: Help Je Huid Met Plantaardige Voeding
Skincare: Help Je Huid Met Plantaardige Voeding

Skincare: Help Je Huid Met Plantaardige Voeding

Schoonheid komt van binnenuit. Daarbij gaat het niet alleen om je persoonlijkheid, maar ook om wat je eet. Er zijn namelijk plantaardige voedingsmiddelen die je huid geweldig vindt. Dus wil je werken aan je look? Maak dan niet alleen lotions en crèmes onderdeel van je skincare routine, maar ook wat je eet of drinkt. Superfoodguru zet voor jou de beste plant based foods voor je huid op een rij. Daarbij krijg je tips voor sapjes die goed zijn voor je skincare en kun je beginnen met sapvasten of een detox kuur.

GA VEROUDERING TEGEN MET WORTELEN ALS SKINCARE

Wortelen zijn goedkoop, lekker en bovendien heel goed voor je huid. Hun vrolijke oranje kleur danken ze namelijk aan hun hoge gehalte aan bètacaroteen. Dit is een stof die je lichaam omzet in vitamine A. Deze vitamine is een antioxidant die je beschermt tegen vrije radicalen. En dat is belangrijk, want een teveel aan vrije radicalen kan niet alleen je gezondheid schaden, maar ook het verouderingsproces versnellen. Dus wil je je huid zo glad mogelijk houden? Zorg dan voor wortelen in je eetpatroon. Of drink de frisse Ginger Girl van Superfoodguru!

REINIG JE HUID MET ALGEN

Ontgiften is essentieel voor een mooie huid. Hierin is een fantastische rol weggelegd voor de superfoods spirulina en chlorella. Deze algen kunnen namelijk zware metalen uit je gestel verwijderen, wat je helpt aan een mooiere huid. Verder zitten spirulina en chlorella boordevol antioxidanten en hebben ze ontstekingsremmende eigenschappen. Voor je skincare routine zou je dus regelmatig deze algen binnen moeten krijgen. Je kunt daarvoor gezonde sappen of shots nemen die verrijkt zijn met spirulina of chlorella. Probeer bijvoorbeeld onze Blue Protection Shot en Die Hard Green!

KOMKOMMER: EEN SUPERSTER IN HYDRATEREN

Waar je huid echt niet buiten kan, is vocht. De toppers onder hydraterende plantaardige voedingsmiddelen zijn komkommers. Behalve dat ze je huid verrijken met vocht bezitten deze vruchtgroenten ook nog fijne stoffen als flavonoïden en antioxidanten. Komkommers kunnen daardoor een geïrriteerde huid helpen te kalmeren doordat ze onder meer ontstekingen tegengaan. Wil je optimaal je huid laten profiteren van deze vruchtgroente? Drink dan bijvoorbeeld onze Veggie Cappuccino. Hier zit niet alleen komkommer in, maar ook spinazie dat weer goed is voor je vitamine-C-gehalte. Nog een vitamineknaller met komkommersap is de Magic Moringa waarin ook de superfood chlorella zit. Voor liefhebbers van groene groentes is de Die Hard Green een aanrader waarin ook veel komkommer zit. Heb je liever een fruitige smaak? Ga dan voor de combinatie komkommer en ananas en drink onze Pineapple Paradiso.

VERRIJK JE HUID MET MUNT

Munt is een klein plantje, maar een krachtpatser als het om voedingsstoffen gaat. Zo bevatten de blaadjes vitamine B dat je helpt aan een zuivere huid. Maar ook de weerstandsverhogende vitamine C is aanwezig in muntplantjes. Verder heeft munt een verzachtende werking op je spijsvertering, wat ook je huid ten goede komt. Daarbij staat dit kruid bekend om zijn frisse smaak. Dus help je huid terwijl je tegelijkertijd geniet van onze heerlijke en gezonde Wild at Heart!

Vorige artikel Volgende artikel