100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Minimalisme: Hoe Het Ontspullen Van Je Huis Je Hoofd Leeg Maakt

Minimalisme: Hoe Het Ontspullen Van Je Huis Je Hoofd Leeg Maakt
Minimalisme: Hoe Het Ontspullen Van Je Huis Je Hoofd Leeg Maakt

Minimalisme: Hoe Het Ontspullen Van Je Huis Je Hoofd Leeg Maakt

Heb je het gevoel dat je naast ruimte in je lichaam ook ruimte in je hoofd nodig hebt? Wil je je leven over een andere boeg gooien? Dan is dit het perfecte moment om eens na te denken over ontspullen en het starten van een minimalistische levensstijl. We werden enorm geïnspireerd door deze levensstijl, en daarom willen we dit graag met je delen. 

MINIMALISME: EEN NIEUWE MANIER VAN LEVEN

Minimalistisch leven is simpelweg leven zonder de dingen die je weghouden van wat echt belangrijk is in het leven. Nog niet overtuigd? De documentaire ‘The Minimalist: Less is Now’ op Netflix geeft je een goed beeld van de minimalistische levensstijl. Twee vrienden vertellen op een inspirerende manier hun levensverhaal over de beslissing om minder te consumeren en meer te genieten van de spullen die je al hebt. Je bekijkt de documentaire hier.

GUN JEZELF EEN MAKE-OVER

Het is tijd om het roer drastisch om te gooien. Je zou denken dat je met ontspullen veel te verliezen hebt, maar niets is minder waar. Je krijgt er juist heel veel voor terug! Kijk maar mee wat een make-over jou kan brengen:

Meer bewustzijn

Wil je meer bewustzijn in je leven creëren? Door het aantal spullen te minimaliseren leef je bewuster met de spullen die je wél hebt.

Kwaliteit boven kwantiteit

Vroeger was het hip om zoveel mogelijk spullen te verzamelen en altijd het nieuwste van het nieuwste te hebben. Tegenwoordig kiezen we liever voor kwaliteit boven kwantiteit.

Minder schoonmaken

Meer spullen en een groter huis betekent ook meer schoonmaken. Vaak zelfs van kamers die je helemaal niet gebruikt. Vreselijk toch?

Meer ruimte

Minder spullen betekent automatisch meer ruimte. Ruimte in je huis, maar ook in je hoofd.

Minder stress

Spullen geven een hoop stress. Het kan je een moedeloos gevoel geven als je elke keer naar zolder gaat en niet weet wat je met al die spullen aan moet.

Meer tijd en energie

Minder schoonmaken, minder stress. Dit levert je meer tijd en energie op!

Beter voor het milieu

Een minimalistische levensstijl is beter voor het milieu. Om een groene toekomst voor de volgende generatie te garanderen moeten we minder consumeren.

Beter voor de portemonnee

Een minimalistische levensstijl is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Normaal geef je behoorlijk wat geld uit aan de nieuwste spullen, maar met ontspullen houdt je automatisch je hand op de knip.

DETOX JEZELF EN JE OMGEVING

Heb je de laatste tijd veel troep gegeten en voel je je een beetje down? Dan is het een goed idee om een detoxkuur te doen. Het ontgiften van je lichaam helpt je een ware ‘make-over’ te geven aan je gezondheid. Bij Superfoodguru kun je verschillende detox kuren bestellen, samengesteld uit biologisch en versgeperste cold pressed juices. Bestel ze hier.

Vorige artikel Volgende artikel