100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

kurkuma shot

Wat is een kurkuma shot?

Kurkuma is een ingrediënt dat vooral bekend is vanuit de Indiase keuken. Het is een Indiase geel wortel en wordt veel gebruikt in curry gerechten. Een kurkuma shot is een slow juiced kurkuma dat verwerkt is in een shot formaat zodat je iedere dag voldoende vitaminen kan innemen. Je kan deze shots in de vriezer bewaren voor een langere periode, als je geen vriezer hebt kan je de kurkuma shots ongeveer 7 dagen in de koelkast bewaren. Echter ben je voordat de 7 dagen voorbij zijn al door de kurkuma shots heen is onze ervaring. Dan zou je voordat de week voorbij is een nieuwe bestelling kunnen plaatsen.

 

Waarom moet ik een kurkuma shot kopen?

Kurkuma shots is een biologische heler en het helpt bij zo veel verschillende klachten. Ervaar jij bijvoorbeeld ontstekingen dan is een kurkuma shot echt cruciaal voor jou, omdat het een ontstekingsremmer is.  Heb jij last van je spijsvertering dan helpt de kurkuma shot jou bij het ondersteunen van jouw spijsvertering. Het heeft ook een licht laxerende werking. Daarbij verlicht  het de hooikoorts en helpt het bij de bloeddoorloop van bloedvaten. Kort samengevat, ga je je er beter door voelen in je lichaam en uit reviews is gebleken dat je minder gewricht pijn ervaart.

 

Hoe vaak moet ik een kurkuma shot innemen?

Het advies hiervoor is verschillend, maar neem zeker nooit meerdere shots op een dag.  Wij adviseren 1 of maximaal 2 kurkuma shots per dag te consumeren zodat je weet dat je altijd de juiste hoeveelheid inneemt. Wat wij vaak lezen uit de reviews van onze klanten is dat ze de kurkuma shots na het avond eten innemen zodat het hun helpt met de spijsvertering.

Echter is het altijd goed om kurkuma shots en andere vitaminen shots voor het slapen in te nemen. Zodat jouw lichaam zich kan verdedigingen en helen terwijl jij aan het slapen bent.

Indien je erg veel last hebt van ontstekingen en dit ook impact heeft op jouw dagelijkse leven dan adviseren wij jou om de kurkuma shots in de ochtend in te nemen. Zodat je je beter in je eigenlichaam voelt gedurende de dag.

 

Naast de kurkuma shots, zijn er nog andere shots die ik moet kopen?

Kurkuma shots zijn erg populair maar ook de gembershots zijn een must have. Hieronder plaatsen wij een aantal links naar de gembershots zodat je er meer over kan lezen en eventueel kan bestellen:

-Gembershots bestellen

-Sapjes bestellen

Vorige artikel Volgende artikel