Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Recepten

 

Groentesap bestellen

Heb je zin in een gezonde boost en wil je groentesap bestellen? Dan ben je bij Superfoodguru op de juiste plek. Hier vind je namelijk heerlijke biologische, koudgeperste sappen die je natuurlijke schoonheid ondersteunt.

Wij begrjipen de behoefte aan verse en onbewerkte sappen waar je geen genoeg van kan krijgen. En dat gunnen wij natuurlijk iedereen! Want wie wil er nou niet toegankelijke, gezonde voeding?

Superfoodguru sappen worden dagelijks op bestelling gemaakt in onze productiekeuken in Scheveningen. Hierdoor wordt de versheid en de kwaliteit van de sappen gewaarborgd.

De verfrissende sappen zijn daarnaast ook nog eens verpakt in een duurzaam flesje. De flessen zijn bijna allemaal gemaakt van suikerriet, wat volledig afbreekbaar is. Doordat we zo weinig mogelijk materiaal gebruiken wordt de recycling eenvouding en efficiënt.

We zullen ons natuurlijk blijven inzetten om de Food Waste te reduceren en zo weinig mogelijk afval te creëren. Want wij vinden het belangrijk om de planeet in een betere staat achter te laten.

Welke groentesappen kun je bestellen bij Superfoodguru?

Bij Superfoodguru kan je verschillende soorten groentesap bestellen. Ze zijn allemaal biologisch, koudgeperst en onbewerkt waardoor de beste kwaliteit sap ontstaat vol levende voedingsstoffen en enzymen. 

We hebben een groot aanbod aan sappen, onderverdeeld in groene sap , wortel- en bietensap  en citrus- en fruitsap. De sappen zijn ook verkrijgbaar in pakketten . Heb je een weekend veel gefeest en kan je wel een oppepper gebruiken? Of ben je erg moe en denk je dat je immuunsysteem wel wat hulp kan gebruiken? Dan is een sappenpakket  een goede keuze, want die zijn speciaal samengesteld om specifieke problemen aan te pakken.  

De voordelen van groentesap

Elk van onze groentesappen die je kunt bestellen hebben allemaal hun eigen kracht en een unieke combinatie van groente, fruit en verse kruiden. Wij geloven dat goed eten en drinken dé basis is van wellness. Of het nou het vernieuwen van je energie, het behouden van je schoonheid of het genezen van huid- of lichamelijke problemen is: gezonde voeding is jouw medicijn. Door de juiste voedingskeuze te maken, hebben we meer controle over onze gezondheid.
Bij Superfoodguru kijken we daarnaast continu hoe we de gezondheidsaspecten van elke sap kunnen optimaliseren. Wist je namelijk dat de werking van kurkuma bijvoorbeeld sterk verbeterd wordt door zwarte peper?

Ben je geïnteresseerd geraakt en ben je benieuwd wat groentesap voor jou kan doen? Neem dan vooral een kijkje naar onze sappen:

  1. Groene sap 
  2. Wortel- en bietensap 
  3. Citrus- en fruitsap 
  4. Detoxkuren 
Vorig artikel Volgend artikel