Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Wellness

 
Groentesap: Een Gezond En Lekker Drankje

Groentesap: Een Gezond En Lekker Drankje

Ben je gek op groente? Dan bof je, want ze zijn rijk aan vitamines, mineralen en fytonutriënten. Een makkelijke manier om veel groenten binnen te krijgen is het drinken van groentesap. Lees dus snel verder als je van groente houdt. Bovendien verklappen we je de favoriete green juices van Superfoodguru!

GREEN JUICE: ALLES OVER DE GROENE KLEUR

Groentesap klinkt misschien saai, maar er zit vaak veel meer in dan alleen maar groentes. De sapjes kun je namelijk heerlijk op smaak brengen met kruiden of fruit, als je maar zorgt dat de kleur groen blijft. Iets wat altijd lukt als je er groene groentes aan toevoegt. 


Overigens wordt de groene kleur in het groenteblad veroorzaakt door chlorofyl. Dit stofje is ook een sterke antioxidant. Dus hoe groener je sapje, hoe gezonder het is.

PROFITEER VAN DE VOORDELEN VAN GROENTESAP

Het Voedingscentrum geeft het advies om minimaal 250 gram groenten per dag te eten. Dat is niet altijd voor iedereen haalbaar. In groene sap gaan echter veel meer groenten dan je ineen normale maaltijd zou eten. Hierdoor krijg je snel de benodigde vitamines en mineralen binnen.


Volgens de gerenommeerde internist Manisha Mittel heeft sap nog een voordeel. De vloeibare vorm zou ervoor zorgen dat je lichaam makkelijker de voedingsstoffen opneemt.


Tenslotte dragen groenten bij aan een gezonde darmwerking. Zo bevatten groentesappen volgens voedingsdeskundige Luciana Godoi probiotica en fytonutriënten die je helpen aaneen gezonde darmflora.

KIES VOOR DE SAPPEN VAN SUPERFOODGURU

Hoewel een green juice veel voordelen heeft, is er ook een nadeel: sap maken is best veelwerk. Gelukkig neemt Superfoodguru je dat uit handen met een rijk en gevarieerd assortiment aan sappen. Maak bijvoorbeeld kennis met onze favoriete groene varianten:

Magic Moringa

Magic Moringa is een heerlijk groen sapje met een zachte smaak. De ingrediënten bestaan uit spinazie, komkommer, bleekselderij, romaanse sla en asperges. Voor een zoetig accent hebben we een beetje druiven toegevoegd. Bovendien zit er in Magic Moringa extra chlorella.

Veggie Cappuccino

Onze Veggie Cappuccino heeft ook een fijne zachte smaak door de uitgekiende combinatie van spinazie, komkommer, Granny Smith, selderij, peterselie, citroen en gember. Dit is een ideaal sapje als je net begint met green juicen.

Slim Fit Fusion

Hou je van een frisse bite? Onze Slim Fit Fusion geeft je die! De ingrediënten bestaan uit venkel, bleekselderij, spinazie, rucola, peterselie en gember. Voor extra frisheid zorgen citroen en Granny Smith.

Die Hard Green

Wil je liever een pittig accent? Dan is onze Die Hard Green je ideale sapje. De toegevoegde groenten bestaan uit spinazie, broccoli, selderij, wortel en komkommer. Voor een rijke smaak hebben we limoen, gember, peterselie en tarwegras meegeperst. De spirulina geeft de DieHard Green nog een extra dosis gezondheid.


Wil je dus eenvoudig je voedingspatroon gezonder maken? Bestel dan snel een van desmakelijke green juices van Superfoodguru en begin met sapvasten door middel van een detox kuur!

Vorig artikel Volgend artikel