100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Groene Sapjes: Dit Zijn Dé 3 Gezondheidsvoordelen + DIY Recepten

Groene Sapjes: Dit Zijn Dé 3 Gezondheidsvoordelen + DIY Recepten
Groene Sapjes: Dit Zijn Dé 3 Gezondheidsvoordelen + DIY Recepten

Groene Sapjes: Dit Zijn Dé 3 Gezondheidsvoordelen + DIY Recepten

Een verzadigd gevoel, meer energie gedurende de hele dag en minder behoefte aan snacks en andere zoetigheden. Een gezonde levensstijl en green juice gaan tegenwoordig hand in hand met elkaar. Toch zijn deze groene sapjes nog steeds een veelbesproken onderwerp onder gezondheids- en voedingsdeskundigen. Is het niet beter om fruit en groente te eten, in plaats van green juices te gebruiken als een vloeibare vervanging? De experts hebben alle ins and outs over de welbekende green juices aan ons verteld en wij delen dit graag met je.

GREEN JUICES, WAT ZIJN DIT PRECIES?

Green juices zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wellness- en gezondheidswereld. Je ziet groene sapjes voorbij komen in magazines, bij influencers, topsporters en ga zo maar door. Green juices kun je zien als een natuurlijke energiedrank, gemaakt van groente, fruit, superfoods en kruiden. Doordat alle ingrediënten in één sap zitten, krijg je met één drankje een groot deel van de dagelijkse voedingsstoffen binnen. Het scala van voedingsstoffen geven niet alleen je energie een boost, maar balanceren ook de darmflora en hormonen in je lichaam. Dat is niet alles. Hebben we de stimulatie van de vetverbranding al genoemd? De groene sapjes brengen dus een tal van gezondheidsvoordelen met zich mee. De green juices op onze website zijn kant-en-klaar, waardoor je altijd snel een kerngezonde green juice bij de hand hebt. Ideaal als je weinig tijd hebt om uitgebreid te koken: de kant-en-klare green juices bewaar je in de koelkast en geven je lichaam heeft binnen no-time een boost.

DE VOORDELEN VAN GROENE SAPJES

Je komt er niet meer omheen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel green juices te vinden. De voordelen van een specifieke green juice is afhankelijk van de ingrediënten die de green juice bevat. Volgens experts zijn green juices enorm goed voor de gezondheid en wij vertellen graag de algemene gezondheidsvoordelen aan je.

Een belangrijke bron, bomvol met voedingsstoffen

Green juice is een bron van mineralen, vitamines, antioxidanten en fytochemicaliën. Door de vloeibare vorm zijn deze voedingsstoffen over het algemeen eenvoudiger te verteren en absorberen dan de voedingsstoffen in normale voeding. Green juices zorgen er ook voor dat je meerdere voedingsstoffen tegelijkertijd binnenkrijgt.

Optimaliseert en ondersteunt je darmgezondheid

Green juices bevatten veel voedingsstoffen die de microbiële diversiteit ondersteunen. Dit heeft een positief effect op de darmgezondheid van de mens. Een bevorderlijke darmgezondheid zorgt niet alleen voor een verbeterde stoelgang, maar is ook goed voor de hormonen in je lichaam, het immuunsysteem en de vetverbranding.

Bijdrage aan gezonde hydratatie

Daarnaast hebben green juices een positief effect als je kijkt naar de hydratatie van je lichaam. Veel groenten bevatten een hoog watergehalte, denk bijvoorbeeld aan komkommers. Deze groenten zitten vol met elektrolyten (magnesium en kalium), die ervoor zorgen dat de vochtbalans in je lichaamscellen optimaal blijft. Green juices, bij ons te koop als sappen, bevatten ontzettend veel elektrolyten. Dit heeft een positief effect op de vochtbalans in je lichaam. Door de sap naast bijvoorbeeld een maaltijd te drinken, zorgen de elektrolyten voor een optimale vochtbalans in je lichaam. Vergeet niet om naast de gezonde sapjes veel water te blijven drinken. De juices hydrateren je lichaam goed, maar zijn niet vervangbaar voor de geadviseerde waterinname op een dag.

VERVANGBAAR OF JUIST AANVULLEND?

Voor alle duidelijkheid, de hippe groene sapjes zijn geen geschikte maaltijdvervanger. Het tal van voordelen die de green juices met zich meebrengen, zijn wel een kerngezonde aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon. Het bijdragen aan een gezondere levensstijl is een stap die zeker gemaakt wordt met de green juices.

ONZE FAVORIETE GREEN JUICE RECEPTEN

De Slim Fit Fusion

De Slim Fit Fusion bevat: venkel, bleekselderij, granny smith appel, citroen, gember, spinazie, rucola en peterselie. Blend deze low-fruit juice met 1 avocado en geniet binnen no-time van jouw kerngezonde green juice.

De Die Hard Green

De Die Hard Green bevat: spinazie, broccoli, selderij, wortel, komkommer, limoen, gember, peterselie, tarwegras en spirulina. Meng deze low-fruit juice met 1 banaan en voel je binnen een mum van tijd kerngezond.

De Magic Moringa

De Magic Moringa bevat: moringa, chlorella, spinazie, komkommer, bleekselderij, romaanse sla, druiven en asperges. Combineer deze bijzondere groene juice met 250 ml ongezoete amandelmelk en verrijk je lichaam met mineralen en vitamines.

Vorige artikel Volgende artikel