100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Geef Je Lichaam En Geest Een Oppepper Met Een Darmspoeling

Geef Je Lichaam En Geest Een Oppepper Met Een Darmspoeling
Geef Je Lichaam En Geest Een Oppepper Met Een Darmspoeling

Geef Je Lichaam En Geest Een Oppepper Met Een Darmspoeling

Darmspoeling of colonhydrotherapie klinkt misschien een beetje eng, maar het is een weldaad voor je lichaam. Bovendien profiteert niet alleen je lijf van deze behandeling, maar ook je geest. Dus wil je je graag top voelen? Ontdek dan meer over deze therapiebehandeling.

WAT IS COLONHYDROTHERAPIE?

Colonhydrotherapie is al eeuwen oud. Zelfs de Egyptenaren deden het al. De therapie bestaat uit het reinigen van je dikke darm. Dit gebeurt op een veilige manier. Daarbij doet het geen pijn en ook belangrijk; je ruikt niets. Voor het schoonmaken van je darm gebruikt de therapeut gefilterd water. Eventueel kan er koffie toegevoegd worden om je lever te helpen ontgiften.

HOE WERKT EEN DARMSPOELING?

Tijdens de behandeling komt de vloeistof via een dunne slang in je dikke darm. Hier merk je niet veel van, omdat het water of de koffie op lichaamstemperatuur is gebracht en er een lage druk is. Op deze manier wordt de inhoud van je dikke darm eruit gespoeld. Hierdoor raak je veel gifstoffen kwijt en krijg je een schone darm.

Dit zijn de voordelen van een darmreiniging

Wist je dat er kilo's aangekoekt vuil in je dikke darm kunnen zitten? Een vervuilde darm kan bijdragen aan allerlei gezondheidsproblemen: van een opgeblazen gevoel tot en met vermoeidheid. Daarbij speelt je darmstelsel een belangrijke rol in je immuunsysteem. Maar er is nog iets waar je dikke darm een cruciale functie in heeft, namelijk je levenslust. Want naast je hersenen kunnen ook je darmen hormonen aanmaken die je happy en goed doen voelen.

WIE PROFITEERT VAN EEN SCHONE DARM?

Iedereen kan zich beter voelen door een darmreiniging. Ook al eet je supergezond en ben je topfit, je darm kan ernstig vervuild zijn. Want hoe goed je ook leeft, je komt in het dagelijkse leven toch vaak in aanraking met giftige stoffen. Daarbij stimuleert de therapie de aanmaak van de gelukshormonen door je darmen. Hierdoor is de behandeling ook goed voor je als je veel stress ervaart.

Zo zorg je voor het beste resultaat

Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk dat je je goed voorbereidt. Laat suiker, zuivel en tarwe een paar dagen van tevoren staan. Ook kun je beter geen bewerkt voedsel eten en is het goed om veel water te drinken. Maar je kunt nog meer uit de therapie halen als je het combineert met sapvasten. Je lichaam is dan op alle fronten aan het reinigen, waarbij een darmspoeling de finishing touch is.

Maak je darmreiniging compleet met een detoxkuur

De beloning van een darmreiniging is een licht en helder gevoel. Een detoxkuur kan dit effect versterken. Heb je dus plannen voor een schone darm? Maak dan niet alleen een afspraak met een colonhydrotherapeut, maar bestel ook een van de detoxkuren van Superfoodguru. We hebben samengestelde pakketten voor een detox kuur van drievijf of zeven dagen. Kies het pakket dat het beste bij jou past en start je weg naar een optimale darmgezondheid!

Vorige artikel Volgende artikel