100% Biologisch | Cold Pressed | Ongepasteuriseerd

Taal

Heb je Echt "Nieuwjaarsresoluties" Nodig Om Gezonde Fitnessdoelen Te Stellen En Je Eraan Te Houden?

Heb je Echt "Nieuwjaarsresoluties" Nodig Om Gezonde Fitnessdoelen Te Stellen En Je Eraan Te Houden?

Heb je echt “nieuwjaarsresoluties” nodig om gezonde fitnessdoelen te stellen en je eraan te houden?

Januari is de tijd van het jaar waarin we onze goede voornemens voor het nieuwe jaar maken. Vaak beginnen we goed om vervolgens in februari, of later in het jaar, alweer op te geven. Waarom is dat?


Zoals de auteur en spreker Simon Sinek ons vertelt, moet je altijd jouw 'WAAROM' onthouden, de reden achter jouw voornemen. Voor de meesten onder ons brengt de reden achter het ‘WAAROM’ ons een gezonder en gelukkiger leven. Dus afvallen, stoppen met roken of meer bewegen gaat geluk en gezondheid opbrengen. 


Raak dus niet verstrikt dagelijkse statistieken die jouw succes vastleggen maar onthoud waarom je had besloten die doelen te stellen. Heb je het hele jaar door moeite om je aan jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar te houden? Volg onze tips van experts voor het stellen van fitnessdoelen en hoe je jezelf daaraan kunt houden.

Tips voor het stellen van fitnessdoelen

Babystapjes

Doe het eerst rustig aan: maak een dagelijkse wandeling van een half uur en bouw dit geleidelijk op naar 10.000 stappen per dag. 

Blijf gefocust met een mantra

Het creëren van een persoonlijke mantra helpt je om gefocust te blijven. Nostalgie of spijt over het verleden en zorgen over de toekomst kunnen jouw fitnessdoelen ondermijnen. Een mantra van drie woorden, zoals " In het heden en met bewustzijn " zal je op het goede spoor houden. 

Beloon jezelf

Trakteer jezelf elke keer dat je een klein doel bereikt. Jezelf belonen met een film, een lekkere maaltijd of een nieuwe kledingstuk houdt je gemotiveerd. 

Identificeer jouw persoonlijke hindernissen

Een voorbeeld kan zijn: je hebt geprobeerd te stoppen met roken, maar hebt de poging opgegeven omdat je omging met vrienden die rookten. Als dit je bekend in de oren klinkt, maak dan een plan om persoonlijke " hindernissen " die jouw succes in de weg staan, te vermijden.

Bundel je krachten met een vriend

Samen hardlopen of sporten is leuker en je kunt elkaar steunen als je gedemotiveerd raakt.

Plan je trainingsschema

Plan de trainingen op tijden die je het beste uitkomen. Het kan vroeg voor het werk zijn, tijdens de lunch of 's avonds. Door ze in je kalender of agenda te schrijven, kun je je makkelijker aan je trainingsschema houden. 

Trainingskleding

Chique nieuwe trainingskleding is een geweldige manier om jezelf te motiveren of te belonen. Wij zijn verliefd geworden op de comfortabele maar stijlvolle sportkleding uit de Free People-collectie. 

Geef je gezondheid een boost met een detoxprogramma 

Superfoodguru's Detox Juice-programma's zijn een uitstekende manier om jouw inname van voedingsstoffen te verbeteren. Met een scala aan opties om aan jouw eisen te voldoen, zijn deze heerlijke biologische fruit- en groentesappen samengesteld om in jouw levensstijl te passen. 
Verzorg zowel jouw binnenkant als jouw buitenkant en geniet alle 12 maanden van een gezonder, gelukkiger jaar.
Vorige artikel Volgende artikel