Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Fitness

 
Word Fit Met De Fitness Adviezen Van Anne Hathaway’s Trainer

Word Fit Met De Fitness Adviezen Van Anne Hathaway’s Trainer

Een body als catwoman? Slank, lenig, sterk en superfit! Actrice Anne Hathaway heeft het. Als een van de populairste actrices van Hollywood speelt ze het klaar om in shape te zijn voor haar veeleisende rollen, zoals catwoman in The Dark Knight Rises.


Dat doet ze niet alleen, maar met behulp van een personal trainer. Don Saladino is haar nieuwste goeroe op het gebied van fitness. Op basis van zijn adviezen zijn hier vijf tips die je goed kunt gebruiken als je besluit om een detoxkuur te gaan doen met de sappen van Superfoodguru. Zeker als je na je lichaamsreiniging een goede start wilt maken met een sportievere lifestyle.

Stel je mentale bui voorop en zorg voor variatie en nuance

Het mentale deel van het sporten is het allerbelangrijkste. Het heeft daarom geen zin om jezelf voortdurend te pushen of kwaad te worden als je je doelen niet haalt. De bedoeling is dat je met een goed gevoel je training afrondt. Heb je dus niet zo'n goede dag? Pas je training daarop dan aan.


Dus ga je sporten? Gebruik dan het eerste kwartier om je stemming te bepalen. Ben je goed uitgerust, heb je goed gegeten en hoe is je humeur? Stem je training van die dag hierop af. Zo kun je ook voor meer variatie en nuance zorgen, zodat je niet routinematig dezelfde oefeningen met dezelfde intensiteit doet.

TRAIN WAAR JE MAAR WILT

Heb je niet altijd zin om naar de sportschool te gaan? Of ben je op reis? Dan kun je ook thuis of in de hotelkamer trainen. Voor Anne Hathaway werd de fitnessapparatuur bij haar verblijf afgeleverd. Heb je niet de ruimte en/of het geld voor professionele fitnessequipment? Speur dan op YouTube naar work-outs of fitness at home. Je krijgt dan genoeg voorbeelden om met huiselijke spullen een 'sportschool' te maken. Of je ontdekt effectieve oefeningen die je zonder hulpmiddelen kunt uitvoeren.

ZORG VOOR VOLDOENDE CALORIEËN

Tijdens een detox kuur krijg je tijdelijk weinig calorieën binnen, maar dat is niet iets wat je in je normale voeding moet nastreven. Met een te laag caloriegehalte voel je je minder fit, wat je training beïnvloedt. En dat maakt het moeilijk om je aan de eerste tip te houden.

LEEF

Drink je graag een wijntje? Vind je chocola lekker? Of kun je een goede steak niet weerstaan? Geniet er dan van, zolang jij je er goed bij voelt. Het wordt anders als je er problemen door ervaart, of dat je er minder fit door wordt. Maar genieten van het leven is ook belangrijk om met plezier te kunnen fitnessen en aan je gezondheid te werken.

VERANDER IN KLEINE STAPJES

Wie gezonder wil leven, is snel geneigd om een complete verandering door te voeren. Maar dat is moeilijk vol te houden. Doe het daarom in kleine stappen. Vervang bijvoorbeeld iedere maand een slechte gewoonte door een goede. Dan heb je na een jaar al een heel andere lifestyle.


Kortom: geniet van een gezond leven. En ga je een sapjeskuur doen? Pas je sportprogramma daarop aan en bouw je sportieve lifestyle na je detox rustig op!


Bron: interview met Anne Hathaway’s trainer in The Chalkboard
https://thechalkboardmag.com/anne-hathaways-trainer

Vorig artikel Volgend artikel