Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Wellness

 
Tijd Voor Een Detox Kuur? Je Herkent Het Aan Deze 7 Symptomen

Tijd Voor Een Detox Kuur? Je Herkent Het Aan Deze 7 Symptomen

Detoxen is zeker geen nieuw concept. Tegenwoordig gaat een detox kuur hand in hand met een gezonde levensstijl. Als je jezelf een klein beetje inleest in de hedendaagse fitness- en wellnesswereld, zie je al snel meer dan honderden verschillende detox manieren: allemaal manieren om jouw lichaam te reinigen en ontgiften. Door de vele beschikbare opties om te detoxen, is er voor iedereen wel een manier die hem of haar aanspreekt. Denk je dat je wel een detox kuur kunt gebruiken? Superfoodguru beschrijft 7 symptomen zodat jij herkent of het tijd is om je lichaam te ontgiften.

Je spijsvertering is niet optimaal en snakt constant naar suiker

Snak je constant naar suiker? Dan is je dagelijkse voedselinname waarschijnlijk uit balans. Veel bewerkte voedingsmiddelen beïnvloeden je bloedsuikerspiegel en leptinehormonen waardoor je meer naar suiker snakt dan normaal. Dit heeft nadelige effecten op je gezondheid en lichaam, zoals vermoeidheid en acne. Merk je dat je spijsvertering niet optimaal is? Dit is vaak een van de meest voor de hand liggende tekenen om je lichaam te reinigen. Een opgeblazen gevoel, constipatie en diarree. Een detox kuur doet hier goed aan. Onze detox kuur van 3 dagen is ideaal als je voor het eerst gebruikt maakt van een detox kuur of als je beperkt de tijd hebt. De snelle reset zorgt voor een stralende huid en een energieboost waar je niet omheen kunt.

Vermoeidheid, stress en gewichtstoename

Dit zijn allemaal belangrijke symptomen: jouw lichaam heeft enorm behoefte aan een detox kuur. Zodra er een ophoping van gifstoffen, stress of onevenwichtigheden in je lichaam ontstaat, slaat vermoeidheid vaak toe. Experts hebben aangetoond dat vermoeidheid vaak gepaard gaat met stress. Door je lichaam een diepe reiniging te geven met onze detox kuur van 3 dagen, geef je jouw lichaam de mogelijkheid om de vermoeidheid het hoofd te bieden en de stress te verminderen. Wist je dat naast deze symptomen ook gewichtsverlies stimuleert? De sapkuur van 3 dagen geeft de juiste balans van bacteriën in je lichaam en helpt om je weer krachtiger, fitter en minder moe te voelen.

Last van slaapproblemen en depressie?

De detox kuur van 3 dagen zorgt voor een beter slaapritme, meer uren slaap per nacht en minder vermoeidheid. Vaak zijn slaapproblemen de oorzaak van onderliggende hormonale problemen. Met een detox kuur verlaag je de ontsteking- en toxineniveaus en voel je je herboren. Daarnaast komen aanhoudende gevoelens van depressie en angst vaak voort uit een ontsteking. Door ontstekingen te verminderen door het dieet aan te passen, krijg je een gevoel van kalmte en krijg je jezelf weer op de rit.

DE DETOX KUUR VAN 3 DAGEN

De sapkuur van 3 dagen vervangt gedurende 3 dagen alle maaltijden. De kuur bevat 18 flessen verse en koudgeperste sappen die biologisch zijn. Alle sappen zijn koud geperst en je drinkt totaal 6 flesjes per dag, bestaande uit 2 verschillende smaken per dag. Heb je liever een andere smaak dan aangegeven op onze website? Laat dit ons weten en wij passen jouw gewenste keuze aan.


Wil je liever eerst wat meer informatie? Download dan ons gratis detox e-book zodat je alle informatie binnen handbereik hebt. Zo ben je voorbereid voor, tijdens en na je detox. De detox kuur van 3 dagen is goed voor als je begint met detoxen of als je al ervaren bent.

Vorig artikel Volgend artikel