Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Recepten

 

Wat is een Detox kuur 7 dagen?

Een detox kuur 7 dagen: je hebt er vast wel eens iets over gehoord van je buurvrouw of over gelezen in een tijdschrift. Maar wat is het precies? Het is een vloeibaar detox programma die al je maaltijden vervangt. De kuur bevat 42 flessen verse koudgeperste sappen vol met biologische groenten, fruit en verse kruiden. Met een sapkuur kun je je lichaam reinigen en voeden met voedingsstoffen uit groenten-en fruit. Deze 7-daagse detox is bedoeld voor de ervaren detoxer.

Hoe werkt een detox kuur 7 dagen?

Oke, zul je denken, maar hoe werkt zo’n detox kuur van 7 dagen dan precies?
In totaal krijg je 42 flessen sap, wat erop neerkomt dat je per dag zes flessen sap drinkt. Na ontvangst moeten de sappen gekoeld bewaard worden en zijn ze een week houdbaar. Er zijn twee boxen, box MIX en box GREEN. Box MIX (hyperlink) is een perfecte mix van fruit en groenten. Mocht je liever minder of helemaal geen fruit willen, dan kan je kiezen voor box GREEN (hyperlink). In elke box zitten twee smaken. Tijdens een detox kuur mag je naast de sappen niet eten. 

Wat zijn de voordelen van een detox kuur 7 dagen?

Een van de voordelen van de detox kuur 7 dagen is dat het je lichaam intensief ontgift. Vind je dat je de afgelopen tijd veel te veel junkfood hebt gegeten en merk je dat je veel minder energie hebt? Of wil je afvallen? Dan is de detox kuur een perfecte oplossing. Het kan zelfs invloed hebben op je humeur. Met de sappen van de detox kuur help je je lichaam om afvalstoffen weg te werken en je beter in je vel te voelen.


Zijn er alternatieven voor de detox kuur 7 dagen?

De detox kuur 7 dagen is voornamelijk bedoeld voor de ervaren detoxer. Het wordt afgeraden om met deze detox te beginnen als je nog niet eerder een detox hebt gedaan. Maar wees gerust, we hebben namelijk ook kortere detoxkuren. Zo kun je beginnen met een detox kuur van 1,5 dag om je lichaam te laten wennen. Wil je toch een een langere kuur doen, dan kan je ook kiezen voor drie of vijf dagen.

Ben je ook geïnteresseerd geraakt in onze andere detox kuren? Bekijk ze hier:

Vorig artikel Volgend artikel