Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Fitness

 
Boost Je Work-outs Voor Thuis: De 3 Must Have Fitness Apps Van 2023

Boost Je Work-outs Voor Thuis: De 3 Must Have Fitness Apps Van 2023

Vraag je jezelf weleens af hoe je een goede routine voor een work-out in je drukke schema kunt plannen? Dan ben je zeker niet de enige. Gelukkig maken de fitness apps van 2023 het een stuk eenvoudiger. In plaats van een lidmaatschap voor een sportschool, is het tegenwoordig makkelijker dan ooit om vanuit huis een goede en effectieve work-out te doen. Superfoodguru heeft de 4 beste work-outs voor thuis voor je op een rij gezet, zodat je in een mum van tijd fit bent.

NIKE TRAINING CLUB

De Nike Training Club-app biedt een grote verscheidenheid aan work-outs voor thuis, en is ook nog eens helemaal gratis. Je vindt eenvoudig lessen op basis van criteria zoals type oefening, duur en benodigde apparatuur. Daarnaast heeft de app programma’s die je aanmoedigen om continu voort te bouwen op eerdere trainingen. Zo bereik je op een gemotiveerde manier een specifiek doel. De programma’s die helpen om doelen te bereiken worden geleid door betrouwbare trainers, en je vindt er zelfs recepten en tips van experts om je gemotiveerd te houden. Wij zijn fan en vinden dit misschien wel de beste work-out app!

STRAVA

Strava is perfect voor trailrunners en ook een van de beste work-out apps wat ons betreft. Met de app houd je gemakkelijk je trainingen bij en deel je jouw activiteiten met vrienden en familie. Tijdens het hardlopen volgt de app niet alleen je route, maar meet de app ook het tempo, afstand en hoogteverschillen. Strava volgt hardloopsessies, wandelingen, trektochten, fietstochten en zelfs zwemmen. De app is uitstekend te combineren met andere apparaten zoals de Apple Watch, om al je trainingen tot in de puntjes bij te houden. De app met de basisfuncties is helemaal gratis, maar je kunt ook kiezen voor een lidmaatschap dat vele extra’s biedt.

SEVEN

Een andere fitness app waar wij fan van zijn: Seven. De naam zegt het al: je doet dagelijks een work-out van slechts zeven minuten. Doordat de app veel work-outs aanbiedt, zal jouw work-out voor thuis nooit saai zijn en train je altijd op een afwisselende manier aan je lichaam. Je voelt zelf je doelen in, zodat de app de trainingen kiest die daarbij horen. Je kiest zelf een personal trainer in de app en hebt alleen je telefoon nodig. Effectief, makkelijk en snel. Binnen zeven minuten per dag fit, wie wilt dat niet?

Sluit de work-out af met een sapje van Superfoodguru

Genoeg work-outs voor thuis dus. Vergeet niet om na je work-out aan een goed herstel van je spieren te denken. Het is ontzettend belangrijk om de juiste voedingsstoffen voor spierherstel binnen te krijgen, zo voorkom je dat nog dagenlang met spierpijn rondloopt. Gelukkig ben je bij Superfoodguru aan het juiste adres. Onze Feel The Beet 03 is de perfecte cold pressed juice als aanvulling op jouw sportprestaties. Dankzij het hoge gehalte nitraat in bietensap worden je sportprestaties én je uithoudingsvermogen verbetert, waardoor jij tijdens je volgende work-out voor thuis weer kunt knallen!

Vorig artikel Volgend artikel