Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Fitness

 

Naast een verstandig eetpatroon, uiteraard met plantaardige producten en gezonde snacks, hoort voldoende beweging ook bij een goede lifestyle. En met goed bedoelen we natuurlijk goed voor je mind, goed voor je body en goed voor je omgeving. Voldoende beweging kun je halen door wat vaker te gaan fietsen of te wandelen.

Een andere mogelijkheid waardoor je aan je dagelijkse aanbevolen activiteiten kunt komen, is bijvoorbeeld door thuis workouts te doen. Gewoon in je woonkamer met behulp van een online workout op je tablet of interactieve televisie. Dat geeft ineens een heel andere kijk op de term “thuis voor de buis”.

We hebben de vijf beste online workouts voor je opgezocht en op een rijtje gezet. Het zijn niet alleen YouTube video’s met workouts, hoewel je die zeker wel kunt vinden via Google. De online workouts die wij hieronder vermelden gaan verder dan instructievideo’s. Ze hebben een filosofie, community, challenges, lifestyle tips en nog veel meer informatie. Dus plan een avondje vrij, zet een schaaltje gezonde snacks naast je laptop en ga ze één voor één (al knabbelend) bekijken.

Rebecca Louise

Op haar eigen YouTube kanaal kun je veel korte thuis workouts vinden. Rebecca Louisepakt alle “zones” efficiënt aan met oefeningen die echt helemaal goed te doen zijn. Bovendien blijft ze jou tijdens de workout motiveren op een manier die grappig en down to earthis. Daarnaast biedt Rebecca je een handige maandkalender met wisselende workouts voor iedere dag. Overigens, de workouts duren max. 40 minuten dus je zou ze zelfs vóór je werkdag kunnen tackelen.

Tracy Anderson

Deze celebrity trainerheeft haar eigen fitnessmethode ontwikkelt en is inmiddels wereldwijd bekend als coach van the rich and famous. Hoewel er in Nederland (nog) geen Tracy Anderson fitnessstudio’s zijn, kunnen wij wel van haar trainingsmethode profiteren door haar workout video’s en online studio. De TA-method kenmerkt zich door korte, intensieve trainingssessies met net even wat andere oefeningen dan gebruikelijke fitness workouts.

Aaptiv

Ben je iemand die juist gemotiveerd raakt om vooral met een bord gezonde snacks op de bank te gaan zitten kijkennaar instructievideo’s vol killer body’s? Geen paniek, Aaptiv heeft de ideale oplossing voor jou! Kies de workout die jij wilt doen en de voicesvan Aaptiv helpen je door je training heen. Deze online trainingssessies zijn namelijk volledig gebaseerd op geluid (audio-based). Geen moeilijke standjes om de oefeningen te kunnen blijven volgen, maar gewoon blik op oneindig en je laten stimuleren door de instructies en aanmoedigingen die door je oordopjes galmen.

Alo

Als je meer van de mindful aanpak bent, dan heb je wellicht een goede klik met Alomoves. Schrik niet van de ingewikkeld uitziende poses. Het platform biedt voldoende oefeningen voor iedereen van beginnend tot gevorderd en ook verschillende intensiteiten. Je kunt jezelf dus, letterlijk, rustig opbouwen.

Barre3

Barre3 is een full-body workout waarbij wordt uitgegaan van micro bewegingen gecombineerd met cardio. De oefeningen beginnen rustig en klein en gaan in drie stappen naar het einddoel. Voor iedere oefening worden meerdere variaties gegeven zodat er altijd wel een uitvoering tussen zit waarbij jij je prettig voelt.

Photocredit: @fpmovement

Vorig artikel Volgend artikel