Biologisch | Cold Pressed | Geen HPP of Shock Freeze
 

Fitness

 
3 Trending Online Work-outs Die Je Niet Wilt Missen

3 Trending Online Work-outs Die Je Niet Wilt Missen

Het nieuwe jaar is al een tijdje van start, en waarschijnlijk ben je nog steeds goed bezig met het behalen van je fitnessdoelen voor de zomer. Maar ben jij je dagelijkse work-out zat, en ben je wel eens toe aan wat anders? Goed nieuws, want elk nieuw jaar komt er een nieuwe golf van trending fitnessrages voorbij. Die van dit jaar? Touwtje springen work-out, online pilates lessen én The Sculpt Society. Ben je benieuwd naar deze trends en kun je niet wachten om ze uit te proberen? Wij vertellen je meer over deze 3 trending online work-outs van dit moment, zodat jij je weer helemaal fit voelt voor de zomer!

TOUWTJE SPRINGEN WORK-OUT

Touwtje springen work-outs zijn helemaal populair, vooral via een online les. Van beginners tot gevorderden, er zijn genoeg online work-outs te vinden als je graag wilt gaan springen. Wist je dat touwtje springen al zeer effectief is vanaf 10 minuten per dag? Deze killer work-out is perfect als je gewicht wilt verliezen en afgetraind wilt zijn, maar onderschat de work-out niet te snel, want touwtje springen work-outs gaan altijd gepaard met een hoge intensiteit. Zo kom je immers wel het snelst van die extra calorieën af. Na het volgen van een online rope class zul je een boost van energie krijgen.

Weinig tijd? Geen probleem!

Heb je een elke week een drukke planning, en weet je niet goed hoe je een (extra) work-out in jouw planning kan toevoegen? Dan is een touwtje springen work-out echt iets voor jou. Een online work-out voor beginners is vaak maar 10 minuten, en super effectief. Daarnaast maakt het ook niet uit of je wel of geen pro bent; fouten maakt iedereen. Zolang je maar door blijft gaan en de intensiteit zo hoog mogelijk houdt. Wij weten zeker dat je in een mum van tijd resultaat gaat zien.

ONLINE PILATES LESSEN

Pilates, iedereen heeft er weleens van gehoord. Een ontspanningsles die tegelijkertijd toch best intensief kan zijn. Tijdens online pilates lessen train je aan je houding, stabiliteit en coördinatie. Ook focus je op je ademhaling, lichaam en geest. Door het versterken en rekken van je spieren krijg je niet alleen een sterk lichaam, maar ook een heel flexibel lichaam. Het is een populaire les die gemakkelijk vanuit huis te volgen is. Ideaal als je niet naar de sportschool wilt en gewoon thuis wilt blijven.

THE SCULPT SOCIETY

The Sculpt Society is een geweldige dans-cardiotraining waarmee je in no-time een mooie vorm krijgt. De trainingen zijn ontworpen om vrouwen kracht te geven door middel van beweging. Het voordeel van The Sculpt Society? Stream de online work-outs overal ter wereld. Of je nu thuis bent, op reis of op de sportschool, de online work-outs zijn overal beschikbaar. Het doel van de trainingen is om vrouwen zelfverzekerd en sterk te laten voelen in hun eigen lichaam. Het zijn leuke en effectieve trainingen voor zowel beginners als gevorderden die je binnen een uur fit laten voelen.

HERSTEL NA HET SPORTEN MET DE BURNING RESCUE SHOT OF VEGGIE CAPPUCCINO

Wanneer je niet zorgt voor een goede post work-out, ofwel een drankje of snack met de nodige voedingsstoffen voor spierherstel, dan kun je nog dagenlang met spierpijn rondlopen. Ook kan een gebrek aan vitamines, mineralen en antioxidanten zorgen voor blessures. Hierdoor gaan je sportprestaties achteruit, mis je trainingen of heb je veel last van je spieren in het dagelijkse leven. Gelukkig hoef je niet zelf voedzame drankjes te maken voor na je training, maar kun je profiteren van onze kant-en-klare Burning Rescue shot. Alle voordelen van deze uitgekiende combinatie voor na je work-out vind je hier. Ook kan je kiezen voor de Veggie Cappuccino, deze zit vol vitamine C en ijzer.

Vorig artikel Volgend artikel